SM-viikko 2016 palkittiin vuoden markkinointitekona!

Eilen 17.1.2017 pidetyssä Urheilugaalassa palkittiin vuoden urheilija ja muut urheilun saralla menestyneet. Myös ratagolf oli tilaisuudessa edustettuna!

Viime helmikuussa lajiliittomme sai olla osana historian ensimmäistä SM-viikkoa, jossa 22 lajia yhdisti voimansa. Eilisessä palkintogaalassa SM-viikko oli ehdolla vuoden markkinointiteoksi. Tilaisuudessa lajiliittoamme edustamassa ja palkintoa jännittämässä oli puheenjohtajamme Miro Marjamäki. Ja voittohan sieltä tuli!

”Suuri kiitos jokaiselle talven SM-kilpailussa tavalla tai toisella mukana olleelle! Tästä on hienoa lähteä rakentamaan uudistunutta Ratagolfin SM-kilpailua 7. – 9.7.2017 osana kesän SM-viikkoa. Tehdään se yhdessä ja isommin kuin koskaan!” fiilisteli Miro Marjamäki palkinnon saannin jälkeen. ”Pienet lajiliitot tukevat toisiaan. Tämä on erinomainen tie myös meidän lajimme kehittämiselle.”

Suuri kiitos SM-viikolle, että saimme olla mukana ja että yhteistyömme jatkuu myös tulevana kesänä! Tapahtumakaupunkina toimii jälleen Tampere, ja minigolfissa tullaan kilpailemaan kauniissa Pyynikin maisemissa Koulukadun minigolfkentällä. Kilpailut ovat kolmipäiväiset, 7.-9.7., ja luvassa on kaksipäiväiset lyöntipelien mestaruustaistot sekä viikonlopun huipentava pudotuspelipäivä, jolloin vain ratavoitolla on väliä!

Päivämäärät ylös ja katsomaan kun Suomen parhaat pelaajat ottavat mittaa toisistaan vuoden ainoassa SM-kilpailussa!

Onnittelut vielä kerran SM-viikolle ja kaikille 22 lajin lajiliitoille!

Comments are closed.