Eilen 17.1.2017 pidetyssä Urheilugaalassa palkittiin vuoden urheilija ja muut urheilun saralla menestyneet. Myös ratagolf oli tilaisuudessa edustettuna!

Viime helmikuussa lajiliittomme sai olla osana historian ensimmäistä SM-viikkoa, jossa 22 lajia yhdisti voimansa. Eilisessä palkintogaalassa SM-viikko oli ehdolla vuoden markkinointiteoksi. Tilaisuudessa lajiliittoamme edustamassa ja palkintoa jännittämässä oli puheenjohtajamme Miro Marjamäki. Ja voittohan sieltä tuli!

”Suuri kiitos jokaiselle talven SM-kilpailussa tavalla tai toisella mukana olleelle! Tästä on hienoa lähteä rakentamaan uudistunutta Ratagolfin SM-kilpailua 7. – 9.7.2017 osana kesän SM-viikkoa. Tehdään se yhdessä ja isommin kuin koskaan!” fiilisteli Miro Marjamäki palkinnon saannin jälkeen. ”Pienet lajiliitot tukevat toisiaan. Tämä on erinomainen tie myös meidän lajimme kehittämiselle.”

Suuri kiitos SM-viikolle, että saimme olla mukana ja että yhteistyömme jatkuu myös tulevana kesänä! Tapahtumakaupunkina toimii jälleen Tampere, ja minigolfissa tullaan kilpailemaan kauniissa Pyynikin maisemissa Koulukadun minigolfkentällä. Kilpailut ovat kolmipäiväiset, 7.-9.7., ja luvassa on kaksipäiväiset lyöntipelien mestaruustaistot sekä viikonlopun huipentava pudotuspelipäivä, jolloin vain ratavoitolla on väliä!

Päivämäärät ylös ja katsomaan kun Suomen parhaat pelaajat ottavat mittaa toisistaan vuoden ainoassa SM-kilpailussa!

Onnittelut vielä kerran SM-viikolle ja kaikille 22 lajin lajiliitoille!