Suomen maratonia odotellessa ovat monet pelaajat matkustaneet Ruotsin puolelle osallistuakseen suosiota nauttivaan Munktell Arenan EB-maratoniin, tutummin Eskilstunan parimaratoniin. Kilpailun tarkoituksena on pelata minigolfia reilut 24 tuntia!

Eskilstunan parimaratoniin on lähtenyt jälleen joukko suomalaisia tavoittelemaan kultaa ja kunniaa. Vastassa ei olekaan kuin ehkä maailman parhaiksi tituleeratut miesminigolfari Carl-Johan Ryner ja naispelaaja Karin Olsson. Kyseinen pari on vienyt kisan nimiinsä jo kaksi kertaa peräkkäin ja kolmas on ehdottomasti mielessä. Vastaan asettuu myös moninkertainen maratonvoittajapari Lars Brown – Peter Samuelsson.

Kuinka käy suomalaisten?! Ilmoittautuneita pareja on yhteensä 54, joista suomaisia on 9. Myös suomalaisvahvisteisia ruotsinlipun alla pelaavia pareja löytyy, ja Suomalaisista parivaljakoilla Aki Silman – Torgny Kjellström sekä Tatu Pessa – Eirik Seljelid onkin ennakkoon parhaimmat mahdollisuudet kärkikahinoihin! Unohtaa ei kuitenkaan sovi nuoria sankareitakaan, Juuso Taskua ja Eetu Ikolaa! Reaaliaikaisesti eterniittimaratonia pääset seuraamaan lauantaina klo. 11 eteenpäin tästä.