Kausi vasta starttasi ja heti päästiin SM-kilpailuihin. 57 pelaajaa lähti tavoittelemaan mestaruuksia. 7 sarjaa pelattiin ja 3 joukkuekilpailua oli ohessa käytävänä. Ensimmäinen päivä pelattiin kuumassa ja tuulettomassa säässä. Toisena päivänä riesana oli miedon tuulen lisäksi läheiseltä sähkötolpan työmaalta tullut hieno hiekkapöly joka tasaisesti pinnoitti betonin pinnan.

Miesjunioreissa Kasper Kammonen, Botnia tuli ja otti kullan pois pyörimästä.

Naisveteraaneissa Anki Sandvik, Botnia, vei kullan selkeästi ennen toiseksi tullutta Monica Suonperää, C-94.

Miesveteraaneissa alusta asti kisaa hallitsi parivaljakko Christer Sund, Botnia, ja Kjell Sandberg, NMG. Tilanne eteni tasatahtiin lähes koko matkan, kunnes viimeisen kierroksen radalla 7 nähtiin Sandbergiltä hieman huolimatonta tekemistä ja tuloskorttiin täydet 7 pistettä. Sund hyödynsi tämän kunnes viimeisillä väylillä hieman alkoi jännitys kasaantumaan liikaa, 2-4, jonka puolestaan Sandberg käytti hyväkseen lyömällä 1-1 lopun ja tasoittaen pelin! Uusintaan mentiin. Tämä olikin sitten todella nopea uusinta, koska moni ei edes sitä huomannut, mutta Sund sieltä käveli voittajana. Sandbergille hopeaa, ja hyvän toisen päivän alun avulla Markku Sillman, Manse, otti pronssia.

Varttuneissa naisissa ennen kahta viimeistä kierrosta jopa 4 peluria oli kultataistelussa mukana, Kristiina Andreasson, SMGK, Seija Björk ja Minna Sola, Mansesta sekä Carina Smeds, NMG olivat kaikki 5pisteen sisällä. Sitten tuli finaalia edeltävä kierros ja johan alkoi tapahtua. Andreasson löi 27 ja otti kärkipaikan selkeällä erolla Smedsiin ja Björkiin. Sola putosi tässä vaiheesa pois taistelusta. Andreasson piti johtonsa selkeästi. Smeds pääsi aika lähelle, mutta terassin uinahdus vei kullan viimeistään pois käden ulottuvilta ja samalla rysäyksellä Björk tuli rinnalle ja ohi. Andreassonille siis kultaa, Björkille hopeaa ja Smedsille pronssia.

Varttuneissa miehissä hiljattain ikäryhmään siirtyneet kotiseura Botnian pelurit, Tom Ahlberg ja Sören Martin suorastaan dominoivat sarjaa ensimmäisenä päivänä. Tutut sankarit Jukka Reunavuori, Manse, ja Marko Nuotio, SMGK, seurasivat hyvän hyökkäysmatkan päästä kärkikaksikon toimia. Finaalipäivänä kärkikaksikon tulostaso hieman horjahti huonompaan, niinkuin monella muullakin. Marko Nuotiolla tämä ei tapahtunut vaan pieni parannus tuloksissa irrotti hänet yksin pronssimitaliin kiinni. Martin ja Ahlberg taitelivat pitkään pisteen sisällä. Ennen 4 viimeistä rataa ero oli 1 lyönti Martinin eduksi. Ahlberg lopetti 3-3-1-1, ja kun Martin turvallisesti lävisti läpilyönti radat 2-2-2 ja viimeisen radan yksi suoritus riittivät sinetöimään Martinille ensimmäisen Suomen Mestaruuden! Ahlberg hopealle ja Nuotiolle pronssia.

Naisissa karkuteille lähtivät heti Botnian Outi Parkatti ja Annikki Martin. Harvinaista muuten koko sarja koostui ainoastaan yhden seuran(Botnia) osallistujista. Finaalipäivänä Parkatti kokemuksellaan paransi peliä rajusti ja otti ylivoimaisesti kultamitalin sarjasta. Martinille hopeaa ja Päivi Rantamarkkulalle pronssia.

Miehissä tuttu kolmikko karkasi hieman muilta ensimmäisenä päivänä. Kosti Salonen ja Oskari Vihervaara, Tantogårdens BGK ja Aki Sillman, Uppsala BGK olivat kärjessä, joista Salonen hieman karussa ja Mansen Juuso Sahlberg ja Eetu Ikola hieman kolmikkoa jäljessä. Vihervaara ja Sillman eivät lopulta saaneet Salosta kiinni joka kruisaili helppoon kultaan. Manselaiset myös eivät saaneet Vihervaaraa ja Sillmania kiinni, jotka lopulta päätyivät uusimaan hopeasta. Uusinnassa saatiin hieman sadettakin hetkellisesti, voittajaksi ja hopealle selviytyi Vihervaara, pronssia siis Sillmanille.

Joukkuekilpailuissa naisten voiton vei Botnia 1, Varttuneissa myös Botnia 1 vei voiton, SMGK hopealle ja Botnia 2 otti pronssia.
Miehissä myöskin Botnia korjasi potin ennen hopealle tullutta Mansen miesjoukkuetta ja pronssista SMGKn miesjoukkuetta.

-A