Senioreiden MM-kilpailut pelattiin Wanne-Eickelissä, Saksassa. Suomesta matkaan lähti vain 5 miespelaajaa sekä 3 naispelaajan joukkio. Naisjoukkue avasi kilpailun hienosti ja jatkoi kohtalaisen hyvin kolkutellen top 5 ovia koko kilpailun. Lopulta sijoitus 7 oli lopputuloksena. Carina Smeds oli parhaana jaetulla sijalla 12 ja Seija Björk oli heti lyönnin perässä jaetulla 16. sijalla. Matchplayhin valitettavasti pääsi vain Carina Smeds, jonka urakka matchplayssa puolestaan loppui ensimmäiseen kierrokseen. Miehissä parasta osaamista näytti Marko Nuotio ollen sijalla 25. Jori Pasanen päätyi sijalle 39 ja Ari Ahrenberg sijalle 43. Matchplayssa Nuotiolle nousi tie vastaan myöskin ensimmäisellä kierroksella.

Yleisen sarjan EM-kilpailut pelattiin Voitsbergissä, Itävallassa. Paikalle lähti täysi miesjoukkue 7 pelaajalla ja 2 naispelaajaa. Miesjoukkue ylsi lopulta samaan mihin naisjoukkue senioreissa, eli 7. sijaan. Miesten parasta osaamista näytti Aki Sillman jaetulla 16 sijalla. Marko Nuotio oli sijalla 33. Naisten puolella Mia Vuorihovi sijoittui sijalle 14 ja Mirva Juhola oli lopulta sijalla 18. Matchplayssa valitettavasti molemmilla sekä Sillmanilla että Vuorihovilla tie nousi pystyyn heti ensimmäisellä kierroksella.

Tällaiset karkelot tällä kertaa! Seuraava kansainvälisempi kisa CLn jälkeen onkin sitten koto Suomessa, Raholassa, PMien muodossa.