24 soturia suuntasi kohti hieman viileämpää ulkokauden avausta joka pelattaisiin Kuopiossa, Bellanpuiston radoilla joilla Suomi juhli vuoden 2022 WAGMeissa.

M3-luokassa kaksi oli ylitse muiden kun Mansen Timo Vartiainen ja SMGKn Kristiina Andreasson pelasivat finaaliin asti. Lopulta Vartiainen oli vahvempi pelaten todella vahvan toisen päivän. Kolmanneksi iski comeback-artistin viittaa itselleen mitoittava SMGKn Tomi Mikkola

M2-luokasta peräti viisi pelaajaa ylsi finaaliin. Tiukin kamppailu käytiin voitosta TuRGSin Pekka Mäntylän ja SMGKn Harry Grönlundin välillä. Grönlund taisteli itsensä pisteen päähän radalla 16 mutta ei onnistunut lyömään tasoihi  Mäntylän kanssa, näin Mäntylälle luokkavoitto, Grönlundille hopeasijoitus ja SMGKn Jyri Rantaselle kolmostila loistavan kolmospäivän myötä.

M1-luokassa pelasi tosiaan kovimmista kovimmat kun koko kilpailun top5 löytyi täältä. Kotiseura KAGCin Mikko Oinonen jätettiin tällä kertaa tylysti viidenneksi. TuRGSin Oliver Mäntylä ja Botnian Tom Ahlbergin valloittivat seuraavat sijat. Voittokamppailu muodostui lopulta TaRGSin Tommi Lantan ja SMGKn Marko Nuotion välille. Lantta oli hallinnut kilpailua alkukierroksista asti, ja Nuotio oli kokoajan hieman takaa-ajajan asemassa. Näin tilanne myös lopulta myös päättyi. Lantalle ulkokauden avauskisan voitto ja Nuotiolle toinen sija.

Tulokset

Joukkuekilpailussa SMGK oli niin ylivoimainen että se valtasi kaksoisvoiton kuin Suomi konsanaan vuoden 2022 WAGMeissa. TaRGS täydensi pääkaupunkiseutulaisten valtaaman podiumin olemalla kolmas.

Tulokset

Seuraavana vuorossa Taivallahden GP ja yöTeamgolf! Samalla ensimmäinen felt tour alkaa! Noin 50 osallistujaa lähtee tavoittelemaan sen tourin voittoa! Viekö Heino kaikkia kuin litran mittaa? Onko paljon harjoitteleva ja vakuuttavassa kunnossa olevalla Oliver Mäntylällä oma sanansa sanottavana? Entäpä Oliver seuratoveri Petri Lönngren? Missä kunnossa on Aki Sillman tai Juuso Sahlberg? Kaikki tämä ja tämä kaikki selviää hyvin pian!

-A