World Adventure Golf Masters, eli tuttavallisemmin WAGM järjestettiin tänä vuonna Ruotsin Kungälvissa. Mukana Suomesta lähti peräti kolme 4-hengen joukkuetta tavoittelemaan kolmatta perättäistä mitalia joukkuekilpailussa. Näiden kahdentoista pelaajan lisäksi lähti myös yksi klubia edustava pelaaja, Petri Saukko, mukaan taistelemaan mitaleista.

Ykkösjoukkueen muodostivat Marko Nuotio, Tommi Lantta, Eetu Ikola ja Aki Sillman

Kakkosjoukkue koostui, Sandra Walkerista, Aapo Siurolasta, J-P Kujansuu ja Tom Ahlberg

Ja Kolmosjoukkueessa pelasi Anki Sandvik, Tuula Mörck, Julius myllymäki ja Arttu Suojanen

Joukkuekilpailu alkoi Suomi 1 & 2 joukkueen osalta mainiosti. Suomi 1 hätyytteli mitalisijoja ja Suomi 2 oli aivan vanavedessä. Mutta sitten koitti ensimmäisen kisapäivän viimeinen kierros jossa Suomi 1 sukelsi suoraan viheriön alle, Suomi 2 räpiköidessä vielä muovisten ruohonkorsien tasolla. Tämä kuitenkin tarkoitti sitä, että mitalit karkasivat väistämättä molemmilta joukkueilta tällä helpolla kentällä. Suomi 3 tasaisen tappava tahti ei valitettavasti riittänyt tasoltaan huippusijoituksiin. Viimeisenä joukkuekilpailupäivinä kaikki joukkueet hieman paransivat otteitaan. Suomi 1 oli lopulta 6:s, Suomi 2 uinahti hetkellisesti jääden top 10 ulkopuolelle ollen sijalla 11. Suomi 3 löi viimeisellä kierroksella todella kovan tuloksen pöytään, mutta kiri ei ihan riittänyt 16 sijaa paremmaksi. Joukkuekilpailun lopulta voitti odotetusti Ruotsin ykkösjoukkue, Saksan ollessa toinen ja Ruotsin kakkosjoukkueen ollessa kolmas.

Naissenioreissa Tuula Mörck oli mitalitaistossa kokoajan, Ruotsin Annelie Lundell oli jo karannut mutta 2-4 sijat olivat täysin auki. Finaalipäivään mentäessä Tuula oli pisteen perässä hopeaa ja kolme edellä 4. sijaa. Vaikka Tuulalla oli heikoin kierros taistelijoista, se oli silti loistava kierros ja se riitti pronssiseen mitaliin. Anki Sandvik oli sarjassa sijalla 5.

Todella kovatasoisessa miesseniorisarjassa ei suomalaisilla ollut tällä kertaa palaa. Tom Ahlberg oli parhaana sijalla 10. Marko Nuotio sijalla 14, ja Petri Saukko sekä J-P Kujansuu olivat peräkkäin sijoilla 26 ja 27.

Miesjunioreissa olikin sitten toinen ääni kellossa! Julius Myllymäki ja Arttu Suojanen pelasivat alkuun tasaista tulostasoa, ei aivan riittävää mitalimiesten kanssa, mutta melkein. Viimeiset kierrokset menivätkin jo kärjen tahdissa! Jaettu sija 4. kavereilla tuloksena tasaisuudesta. Aapo Siurolalla puolestaan oli tasainen tahti alusta loppuun, ja oijoijoi mikä tahti se olikaan. Se oli Maamme-laulun arvoinen tahti alusta loppuun ja siihen se myös lopulta päättyi! Upea voitto hieman kangertelavan alkukauden jälkeen.

Naisten sarjassa Sandra Walker oli kärjessä ja tai kärjen tuntumassa koko matkan maaliin asti, niin olivat myös Yhdysvaltojen Robin Ventura ja Ruotsin Jenny Erlandsson sekä Tsekin Katerina Reed. Ensimmäisenä kelkasta putosi Reed. Sitten ei kukaan pudonnutkaan siitä kelkasta. Robin otti kahden lyönnin etumatkan viimeisellä kierroksella, Jennyyn ja Sandraan. Se lopulta kesti loppuun asti ja samaan aikaan eroa Jennyn ja Sandran välille ei saatu. Seurasi uusinta! Kummatkin tönäisivät ykkösen ensimmäiseen rataan helposti. Kakkosrataan Sandra löi pohjille vain yhden ainokaisen lyönnin, johon Jenny ei pystynyt enää vastaamaan, näin Sandralle hopea, ja Suomelle täysi mitalisarja kulta, hopea ja pronssi.

Miesten sarjasta ei paljon riemunkiljahduksia kuultukkaan. Aki Sillman ylsi tavanomaiseen sijaan 10. (Sama sijoitus toissa vuonna) Eetu Ikola ylsi sijalle 18 ja Tommi Lantta sijalle 21.

Mixed Pair -kilpailussa finaaliin menivät suomalaisparit, Walker-Nuotio ja Lantta-Mörck. Jopa yhtenä ennakkosuosikeista lähtenyt Nuotio-Walker eivät aivan onnistuneet kahden kierroksen finaalissa jääden sijalle 8. Lantta-Mörck sen sijaan pelasivat oikein hyvinkin. Harmillisesti jäivät 2 lyönnin päähän mitalista ja vain 3 kullasta. Tuloksena kuitenkin hieno 4. sija.

Mitaleita siis tuli hienosti, mutta enemmänkin olisi ollut tarjolla.