2 päiväisen kulttiklassikko Malax Nationellan paluu oli tosiasia ja mukavat 35 pelaajaa saapuivat ottamaan remontoiduilla radoilla toisistaan mittaa.

Veteraanit. Uusi tulokas veteraani-sarjassa oli myrkkyä muille, kun Jori Pasanen TuRGSista vei voiton lähes 20 lyönnin turvin. Toiseksi SMGKn legenda Harry Grönlund ja kolmanneksi Botnian Timo Kammonen.

Naisissa samaa dominanssia esitti NMGn Carina Smeds vieden luokkavoiton yli 20 lyönnin turvin, ennen pohjanmaalaisia Päivi Lindroosia ja Sonja Flöjt-Sandbergia.

H3-luokassa dominoivat esitykset jatkuivat kun pienen comebackin tehnyt Christe Fogde otti myös melkein 20 lyönnin turvin luokkavoiton. Toiseksi NMGn Mikael Rönn ennen kolmanneksi pelannutta uutta kasvoa Joakim Norrmannia.

H2-luokassa saatiin jo hieman jännitystä kun kärkikolmikko Mansen Aapo Siurola ja Juha Vartiainen sekä Malaxin Peter Fant olivat kaikki suhteellisen lähellä toisiaan, Vartiainen hieman taaempana mutta kuitenkin. Finaalikierroksella kuitenkin nähtiin lähes tulkoon vintage-Fantia joka siivitti hänet sekä luokkavoittoon että samalla myös koko kilpailun ykkössijaan! Toiseksi Aapo Siurola ja kolmanneksi Juha Vartiainen.

H1-luokassa nähtiin kenties lopulta tiukin taistelu kun TuRGSin Petri Lönngren ja Botnian Matias Röj vaihtelivat kärkisijaa useammin kuin usein. Botnian Sören Martin ei tällä kertaa voinut muuta kuin tyytyä kolmanteen sijaan ja seuraamaan tätä taistelua vierestä. Finaalipäivän avasi Lönngren upealla 29 kierroksella ottaen johdon, mutta toisella kierroksella samainen 10 lyönnin määrä mikä Röjltä otettiin  edellisellä kierroksella, Röj otti takaisin finaalikierroksella. Ja kun Röj johti ensimmäisen päivän jälkeen, meni Röj myös luokkavoittoon.

Kokonaiskilpailu meni kuten sanottu Malax Peter Fantille. Toiseksi Botnian Röj, kolmanneksi ja neljänneksi TuRGS kaksikko, Lönngren ja Pasanen ja viidenneksi Mansen Siurola.

Tulokset