Perinteikäs Jussin kisat ja Teamgolf järjestettiin jälleen aurinkoisessa, mutta harvinaisen viileässä säässä. Hellerajaa ei tällä kertaa perinteiseen tapaan rikottu, mutta silti 27 pelaajaa uskaltautui paikalle.

H3-luokassa kotiseura TuRGS dominoi ja etenkin Tångin perhe. Aleksi Tång otti luokkavoiton ja Tiina Tång toisen sijan. Kolmanneksi iski seuralegenda Jussi Kuisma.

H2-luokassa nähtiin harvinainen tilanne kun kärkikolmikko pelasivat kaikki saman tuloksen! Mansen Kalle Kurikka ja Aapo Siurola sekä kotiseuran Pekka Mäntylä päätyivät näin ollen uusimaan. Heistä uusinnan ja luokan voittoon meni lopulta Pekka Mäntylä, toiseksi tuli Kalle Kurikka ja kolmanneksi Aapo Siurola.

H1-luokassa kotiseuran Petri Lönngren oli omaa luokkaansa lyöden myös kilpailun parhaan kierroksen 27! Toiseksi myös kotiseurasta Jori Pasanen ja kolmanneksi MG-Acesin Jussi Heino.

Matchplay. Uusitussa systeemissä vain 24 pelaajaa pääsivät jatkoon, joista vain 6 pääsisi pelaamaan finaalikierrosta. Suurimpina yllätyksinä putoamisen kokivat Mansen Kurikka, Siurola ja Sahlberg sekä TuRGSin Pasanen. Ja finaaliin lopulta iski hieman kauempaa Mansen Lotta Onikki ja TuRGSin Aleksi Tång. Muut finalistit olivat TuRGSin Pekka Mäntylä ja Petri Lönngren, Acesin Jussi Heino ja Uppsala BGKn Aki Sillman.

Finaali. Alussa eniten yskivät Tång, Onikki ja Sillman, jotka olivat sen verran jääneet etuysin jälkeen, että nousu oli lähes mahdotonta. Ja lopulta sijoitukset menivätkin niin. 4. oli Sillman, 5. Onikki ja 6. oli Tång, toisaalta, kisan keskiarvokin sen olisi näin ennalta määrittänyt! Kärkikolmikosta irtaantui Petri Lönngren aika selkeästi ennen loppusuoraa, Mäntylä roikkuen perässä minkä kykeni ja Heino hieman taaempana. Heinon loppukiri ei lopulta riittänyt kuin kolmanteen sijaan. Lönngren piti kuin pitikin kokonaisella lyönnillä Mäntylän lopulta takanaan ja meni näin ollen toiseen Jussin kisojen voittoon, Mäntylälle hieno toinen sija!

Tulokset

Teamgolf

Sen verran arvoituksellista peliä esitti jokainen lauantaina, joten oli mahdoton ennustaa mitä käy sunnuntaina. Puolivälissä kisaa oli ns superpari Heino-Sillman johdossa, kuitenkin manselaiset Timo Vartiainen&Lotta Onikki ja Aapo Siurola&Kalle Kurikka tiukasti peräsimessä kiinni. Eivätkä helsinkiläispari Nina Mustonen&Mirva Juhola sekä manselaispari Ida Hiltunen&Juuso Sahlberg olleet kaukana. Toiseksi viimeisellä kierroksella niin kävikin että kärjestä lähteneet Heino&Sillman putosivat aina viidennelle sijalle asti, ja muut nostivat sijoituksiaan yhdellä tai kahdella. Finaalikierroksella sitten äsköisellä kierroksella kärjestä pudonnut pari löi 10 lyöntiä vähemmän ja nousikin varkain kilpailun voittoon. Toiseksi viimeisen kierroksen toiseksi paras tulos joka kuului Vartiaiselle&Onikille, kolmanneksi Siurola&Kurikka, eli palattiin samaan järjestykseen mikä oli ennen kahta viimeistä. Neljänneksi Juhola&Mustonen jotka erkaantuivat viimeisellä kierroksella muuten saman sarjan pelanneista Hiltusesta&Sahlbergista.

Tulokset

Juhannusta odotellassa illemmalla tulee Maalahti, keskiviikkona Kalliojärven maraton, ja torstaina sitten mökkimatkaluettavaksi WAGM-kooste!