Aloitetaan Pohjanmaa-viikonlopusta jossa ensimmäinen kilpailu oli Vaasan huovilla.

Veteraaneissa kotiseura Botnian starat rokkasivat kolmoisvoittoon. Kjell Sandbergin johdolla, toiseksi Christer Sund, kolmanneksi P-O Sten.

H3-luokassa kotiseuran naiset löivät lähes kaikki muut, Anki Sandvik voitti ja Outi Parkatti oli kolmas. Väliin iski Mansen Juha Vartiainen, niukasti pisteen erolla Parkattiin.

H2-luokassa Fredrik Bonn meinasi olla aivan omaa luokkaansa, mutta viimeinen kierros palautti hänet muiden kuolevaisten tasolle. Malaxin Kari Keskitalo oli toinen ja Botnian Harri Ojala täydensi podiumin.

H1-luokassa kotiseura harjasi jälleen kärkisijat. Sören Martin voitti kahden pisteen erolla Matias Röjn.

Finaalissa sama mies oli jälleen ylitse muiden , joka koulutti muita alkusarjassakin. Sören Martin oli vastustamaton koko päivän. Marko Nuotio, SMGK, kipusi kokemuksen varmalla rightin rystylyönnillä toiseksi ja Tom Ahlberg oli kolmas.

Joukkuekisassa yllättäen Botnia 1 voitti ja Botnia 2 oli toinen, SMGKn ollessa kolmas.

Vöyri/Norrvalla

Veteraaneissa Kjell Sandberg vei voiton jälleen, vielä ylivoimaisemmin mitä edelliskisassa. V-P Sundell MG-Aces ja Harry Grönlund täyttivät loput podium-paikoista.

Naisissa kotiseura NMGn Carina Smeds oli ylivoimaisen ylivoimainen. Toiseksi tullut Gun Nyby Botnia, jäi 3 kierroksella peräti 25 lyöntisuoritusta.

H3-luokassa kotiseuran nuoremmat starat johtivat joukkoja. Jonas Renlund vei pisteellä tuiman taistelun seuratoveri Roy Smedsiä vastaan. Juha Vartiainen ei tällä kertaa yltänyt pilaamaan kaksoisvoittoa, mutta oli silti kolmas!

H2-luokassa toinen Vartiainen, Timo nimeltään, löi veljensä Juhan tavoin hyvän 31 kierroksen viimeisellään ja se kiri riitti luokkavoittoon asti. TuRGSin Kari (Kivimäki) oli toinen ja Malaxin Kari kolmas (Keskitalo).

H1-luokassa tasaisuus oli valttia kun Marko Nuotio meni luokkavoittoon lyönnin hajonnallaan. Matias Röj oli jälleen toinen, Mirva Juholan ollessa kolmas.

Finaalissa Nuotio petrasi eilisestä ja läväytti parhaimman kierroksen 29 voittaen näin kilpailun. Toiseksi tuli seurakumppani Mirva Juhola. Seuraavilta sijoilta löydetään Röj, Kivimäki, J. Vartiainen, V-P Sundell ja muut!

Seuraavassa osassa käsitellään Tampereen Avoimet ja Pori Open. Luvassa uusia voittajia tulevia tähtiä ja paljon muuta!