Lahden eterniittikilpailu toimi samalla miesten CL-karsintana. Joukkuekisa oli upea ja tasainen, Manse voitti ylivoimaisesti. Toiseksi ja kolmanneksi tuli joukkueet DNS ja DNS.

Henkilökohtainen kilpailu sitä vastoin oli oikeasti tasainen.

E3-Luokassa Jan Björkman TaRGS vei toki luokan ylivoimaisesti mutta sijat 2-4 olivat 3 lyönnin sisällä. Toiseksi tällä kertaa TuRGSin Jari Haapanen ja kolmanneksi TaRGSin Juha Suomela.

E2-luokassa Manselaisten välinen taisto kävi kuumana. Juuso Sahlberg ja Timo Vartiainen menivät menojaan ja tämä taistelu päättyi lopulta Sahlbergin voittoon kovan kakkospäivän turvin. Kolmanneksi itsensä nosti vielä Ida Hiltunen, täydentäen Mansen kolmoisvoiton.

E1-luokassa manselaiset eivät päässeet tällä kertaa juhlimaan määräylivoimasta huolimatta. Aapo Siurola oli ryhmän paras mutta se riitti vasta kolmanteen sijaan luokassa. TuRGSin Petri Lönngren alkaa osoittamaan nousukuntoa ja löi itsensä toiseksi. Ylivoimaiseen luokkavoittoon ja samalla myös kokonaiskilpailun voittoon meni SMGKn Marko Nuotio. Toiseksi ei kuitenkaan yltänyt kokonaiskilpailussa Lönngren vaan E2-luokasta Sahlberg, Lönngren heti perään kolmantena.

Tulokset

-A