Hei,

Ratagolfliitto on tämän vuoden aikana tekemässä yhdenvertaisuussuunnitelmaa, jonka olemassaolo on yksi edellytys Opetusministeriön tuen saamiselle tulevaisuudessa. Myös WMF on edistänyt jo yhdenvertaisuutta monella osa-alueella (mm. kuurojen MM-kisat viime vuonna) ja siksi Ratagolfliitto haluaa myös edetä tässä tärkeässä asiassa suunnitelmallisella tavalla. Näiden edellä mainittujen asioiden vuoksi liitto on päättänyt järjestää yhdenvertaisuuskoulutuksen jäsenistölleen. Koulutus toimii pohjana yhdenvertaisuussuunnitelman tekemiselle ja siitä on tarkoitus saada ideoita, miten kehittää liiton ja jäsenseurojen toimintaa yhdenvertaisempaan suuntaan. Toivommekin, että saisimme koulutukseen laajan osallistujajoukon ja mieluiten vähintään yhden osallistujan jokaisesta jäsenseurasta.

Koulutuksen kouluttajana toimii Tytti Matsinen Allianssista. Koulutus kestää 2-3 tuntia ja sisältää kouluttajan esityksen lisäksi keskustelua ja myös jotain toiminnallisuutta, jota kouluttaja on luvannut koulutukseen järjestää.

Koulutus pidetään seuraavien Raholan kisojen yhteydessä pe 23.3.2018 klo 18.30-21.30 Keskustan puoluetoimistossa Tampereen keskustassa. Osoite on Näsilinnankatu 23 A 1. Liitto tarjoaa osallistujille kahvin/teen. Itse koulutus on osallistujille maksuton.

Koulutukseen osallistuvia pyydetään ilmoittautumaan viimeistään ti 20.3.2018 klo 21.00 mennessä yhdenvertaisuusvastaava Jouni Pihlasalolle sähköpostitse osoitteeseen chemist-79@hotmail.com tai tekstiviestillä numeroon 044 5313097. Kouluttaja on pyytänyt ilmoittamaan osallistujamäärän, jotta hän pystyy suunnittelemaan koulutuksen paremmin.

Terveisin

Jouni Pihlasalo

Yhdenvertaisuusvastaava

Suomen Ratagolfliitto Ry