Aika ja paikka: Koulutus pidetään Porin kilpailua edeltävänä lauantaina ravintola Amadon kabinetissa, Keskusaukio 2, 28130 PORI lauantaina 4.12.2021 klo 10.00 – n. 17.00.

Kurssin aikana voi tilata ravintolasta ruokaa à la carte -listalta omalla kustannuksella.

Osallistumismaksu: Kurssi on ilmainen

Koulutuksen kouluttajana toimii Ari Ahrenberg. Koulutus kestää n. 6–7 tuntia. Koulutusmateriaali lähetetään osallistujille etukäteen ja kurssilla oletetaan, että osallistujat ovat tutustuneet materiaaliin. Koulutus on tarkoitettu sekä nykyisille että uusille tuomareille. Säännöt uudistuvat koko ajan, joten myös vanhojen tuomareiden pitää uudistaa sääntötuntemuksensa, jotta tuomarikortti pysyy voimassa. Kurssi on myös tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat oppia tuntemaan säännöt ja sääntöjen tulkinnat paremmin ja esimerkiksi toimia seuran sisäisinä kouluttajina, vaikka ei olisi suunnitelmissa toimia kisoissa tuomarina lähiaikoina. Toivommekin, että saisimme koulutukseen laajan osallistujajoukon ja mieluiten vähintään yhden osallistujan jokaisesta jäsenseurasta.

Koulutukseen osallistuvia pyydetään ilmoittautumaan viimeistään to 25.11.2021 klo 21.00 mennessä suoraan kouluttajalle Ari Ahrenbergille sähköpostitse osoitteeseen ari.ahrenberg (at) pp.inet.fi

Kouluttaja tarvitsee osallistujamäärän, jotta hän pystyy suunnittelemaan koulutuksen paremmin.
Sähköposti tarvitaan myös materiaalin etukäteisjakelua varten.

Suomen Ratagolfliitto ry