Pitkähkön odotuksen jälkeen päästiin Halli-SMien 2020/21 pariin 43 osallistujan kanssa.

Naisveteraaneissa Marita Tranberg-Vuokko edusti voittoisasti MG-Acesissa.

Varttuneissa naisissa lähes alusta asti johtajan valtikkaa heilutti Mansen Seija Björk. Pitkäaikainen kilpakumppani TaRGSin Nina Mustonen yritti laittaa kampoihin ja pääsikin suhteellisen lähelle, mutta lopulta vain lähelle. Mustoselle hopeaa, Björkin ottaessa kultaa. Kolmannesta sijasta käytiin hurja taistelu Mansen Minna Solan ja NMGn Carina Smedsin kanssa. Tilanne oli muutamia ratoja ennen maalia aivan tasan. Sola otti niskalenkin ennen viimeisiä ratoja ja piti voittavan otteen loppuun asti, ottaen lopulta pronssia.

Miesveteraaneissa ei tällä kertaa tulostasolla mässäilty mutta sitäkin tasaisemmalla sarjalla mässäiltiin. TuRGSin Jori Pasanen ja SMGKn Harry Grönlund taistelivat tuimasti ollen tasoissa ensimmäisen päivän jälkeen, MG-Acesin Juha Lehto heidän kannoillaan. Lehto taisteli, mutta taipui lopulta jääden pronssille. Grönlund käväisi toisena päivän johdossa, mutta sen jälkeen alkoi Pasasen voitonmarssi, ja se oli vastustamaton, se johti Suomen Mestaruuteen saakka. Grönlundille tällä kertaa hopeaa.

Varttuneissa miehissä sen sijaan hallinta nappasi heti Mansen Jukka Reunavuori. Ja siitä hän ei päästänytkään irti. Lopussa vaihde lipesi hieman liiaksikin kruisailuksi mutta se silti riitti vakuuttavaan voittoon. SMGKn Marko Nuotio pelasi kelpo pelin ollen yhtä vakuuttavasti toinen kuin Reunavuori oli ensimmäinen. Kolmannella sijalla ensimmäisen päivän jälkeen oli täysin yllättäen TaRGSin Jouni Suominen. Huima suoritus kuitenkaan ei riittänyt aivan loppuun asti ja mitaleille, kun Botnian Tom Ahlberg hieman petrasi toisena kilpailupäivänä ja pelasi lopulta pronssille asti.

Naisissa mitalikolmikko oli selvä, vain järjestys uupui. Ensimmäisen päivän jälkeen kaikki oli auki ja tilanne kutkuttavaakin jännittävämpi. Mansen Ida Hiltunen ja Mia Vuorihovi johtivat joukkoja SMGKn Mirva Juholan vaaniessa taaempana. Toisen päivän tullessa alkoi myös Juholan isku. Sen verran tuima se oli että Hiltunen ja Vuorihovi eivät voinee muuta kuin seurata vierestä Juholan mennessä kultaan. Lopulta vierestä katsojien kaksikosta Hiltuselle meni hopea ja Vuorihoville pronssi.

Miehissä kun muut vielä etsiskelivät eterniittitatsia niin Mansen Aapo Siurola ja Julius Myllymäki karkasivat omille teilleen. Taaempana Tanton Oskari Vihervaara ja Kosti Salonen sekä Uppsalan Aki Sillman miettivät ensimmäisen päivän jälkeen vad hände? Toisena päivänä nähtiin jo 18 kierros, tekijänä Kosti Salonen. Taaempana MG-Aces kaksikko Jussi Heino, Arttu Suojanen, sekä Mansen Eetu Ikola hieman löysivät pelirytmiään myös mutta lopulta jääden sijoille 6-8. Vihervaara oli tasainen mutta se ei riittänyt kuin viidenteen sijaan. Salosen upea sarja 19-22-18 oli upea, mutta muuten peli ei aivan hivellyt täydellisyyttä joten tuloksena 4. sija. Kolmanneksi lopulta sijoittui Sillman. Toiseksi nuorten aikuisten taistelussa lopulta sijoittui Julius Myllymäki, jolle mitali oli yleisen sarjan ensimmäinen, Aapo Siurolan mennessa uransa ensimmäiseen yleisen sarjan voittoon.

Joukkuekilpailussa Naisten joukkuekilpailun voittoon meni Manse, Hiltunen, Vuorihovi, Björk joukkueella.

Varttuneissa joukkueissa monien vaiheiden jälkeen pronssia otti MG-Aces, V-P Sundell, J-P Kujansuu ja J. Lehto joukkueella.
Toiseksi tuli TaRGSin joukkue, J. Suominen, J. Suomela ja N. Mustonen. Kun voittoon pyyhälsi SMGKn M. Nuotio, A. Ahrenberg ja H. Grönlund.

Miesten joukkuekilpailussa Manse murskasi muut Myllymäki, Siurola, Reunavuori ja J. Sahlberg joukkueella. Toiseksi tuli MG-Aces, Heino, Suojanen, Vaahtio ja Kujansuu joukkueella. Kolmanneksi tuli SMGK, varttuneiden joukkue Jyri Rantasella täydennettynä.

Tulokset

Kohta alkaa myös sisäliiga Porissa!

-A