Otsikon kolme kilpailua tarjosivat uusia nimiä palkintopallin korkeimmalla korokkeella ja uuden pelipaikkakunnan!

Kalliojärvi
Lähes 40 pelaajaa ympäri Suomea starttasi Kalliojärven kaksipäiväiseen kilpailuun. Myös 3 junioripelaajaa oli paikalla. Leevi Kivimäki, MG-Aces vei voiton sarjassa näytöstyyliin upealla punaisella lopputuloksella! Naisten sarjan voittoon meni Ann-Louise Holmblad, NMG ennen Botnian Gun Nybytä.

H3-luokassa voittoon marssi Roy Smeds, NMG, uusinnan jälkeen ja toiseksi tuli seuratoveri Mikael Rönn.

H2-luokassa valtikan otti Kari Kivimäki, MG-Aces, ennen Manse RGn Greta Wedmania.

H1-luokassa voittotaistelun vei lopulta nimiinsä Miko Tuominen Manse RG, ennen seuratoveriaan Oskari Vihervaaraa.

Finaalin ennakkoasetelmat olivat jännittävät. Kukaan ei ollut vielä totaalisesti dominoinut pelikenttää viikonlopun aikana. Miko oli paras alkukilpailussa, mutta Oskari, Jussi ja uuden rataennätyksen lyönyt Veli-Pekka Sundell olivat valmiita haastamaan.  Viimeisille radoille tultaessa olivat useat pelaajat vain parin pisteen sisällä. Petri Lönngren, Mirva Juhola, Miko Tuominen, Jussi Heino, Juha Lehto ja Oskari Vihervaara. Kaikilla oli mahdollisuus voittoon. Lopulta hermot kestivät parhaiten Oskari Vihervaaralla, joka lopetti hienosti 1-1-2-1-1, mikä riitti 2 pisteen voittoon Heinosta ja Juholasta!

Salo

Uusien paikkakuntien lisääminen minigolfkartalle on ollut tervetullut lisä Suomen minigolfkesään. Nyt oli Salon Vuohensaaren leirintäalueen vuoro liittyä tähän joukkoon.  Kisaan starttasi 17 uteliasta peluria. Mukana oli mm. maajoukkuepelaajia iso liuta! Kisa oli siitä erilainen että oli vain yksi sarja ja osallistujat saivat huopaluokituksen mukaisesti tasoituksia. Huopaluokitus otettiin käyttöön ratojen ollessa vahvasti huopapainoitteiset, vaikka MOS-tyyppiin ne sääntöjen valossa menivätkin. H2-luokan pelaajat saivat 2 per kierros, H3-luokan pelaajat 4 per kierros ja H1-luokan pelaajat eivät saaneet tasoituksia ollenkaan.  Sää Vuohensaaressa oli aika kuuman kostea parilla sadekuurolla höystettynä, mutta kisa kerettiin viemään läpi ennen rankkasateiden tuloa. Kisan vahviten starttasi Aki Sillman, Kungälvs BGK ja Karl-Anthon Lönnroth, LMGK.  Kummallakin oli kolmen kierroksen jälkeen yhteistulos 78. TuRGSin Petri Lönngren vaani kolmantena 81 lyöntipisteellään. Voitaneen sanoa tasoitusten olleen jokseenkin onnistuneet koska kärkiryhmä sisälsi pelaajia joka luokasta!  Finaalissa kolmikko löi täsmälleen saman kierrostuloksen joten ensimmäiseen kilpailuvoittoon pyyhälsi LMGKn Karl-Anthon Lönnroth! Toiseksi Kungälvs BGKn Aki Sillman pisteen erolla TuRGSin Petri Lönngreniin.  Neljänneksi nousi rataennätyksen 25 lyönyt Timo Vartiainen, Manse RG.

 

Vöyri

Sää ei ollut aivan yhtä hyvä kuin Salossa, vaan jokseenkin kova tuuli ja paikoittainen sade kiusasivat pelaajia Vöyrin kilpailussa. Se ei kuitenkaan estänyt pelaajia käymästä tiukkaakin tiukempaa kamppailua! H3-luokassa kotijoukkue NMG otti kolmoisvoiton Roy Smedsin, Jonas Renlundin ja Mikael Rönnin johdolla.  H2-luokassa voiton kotiin otti ns. tuplan eli Salon ja Vöyrin pelannut Timo Vartiainen, Manse RG. H1-luokan voittoon meni puolestaan TuRGSin Jari Haapanen. Naisissa aivan ylivoimainen oli Sandra Walker, SMGK, hienosti vihreällä lopputuloksella ennen kotijoukkueen Carina Smedsiä. Veteraanisarjan voiton otti Bengt Nord, C-94. Finaalista tulisi todennäköisesti tasainen alkukilpailun perusteella, ja näin myös kävi! Kärkikahdeksikko oli vain 4 pisteen sisällä toisistaan! Voittouusintaan rykäisi itsensä Roy Smedsin lisäksi Johan Storbacka, C-94, joka pelasi viimeiset viisi rataa huimasti neljä alle! Tämä huima vire jatkui myös uusinnassa ja näin Storbacka otti kilpailun voiton, Roy Smedsin sijoittuessa toiseksi. Kolmannesta sijasta uusittiin myös ja tämän uusinnan voiton vei Sandra Walker joten kotijoukkueen Kenth Smeds joutui tyytymään neljänteen tilaan.