Jussin kisojen lauantaipäivään osallistui tuttuun tapaan reilu 30 peluria, 35 ollaksemme tarkkoja.

Naisten sarjassa Ida Hiltunen, Manse, oli omaa luokkaansa ennen kotiseura TuRGSin Tiina Tångia ja Henna Karuahoa.

Veteraaneissa vanha taistelupari MG-Acesin Juha Lehto ja TuRGSin Juhani Samuli olivat jälleen iskussa. Tällä kertaa Lehto oli parempi pelaten viimeisellä kierroksella luokan parhaan tuloksen, 35. Kolmanneksi sijoittui MG-Acesin Veli-Pekka Sundell.

Varttuneissa kotiseura jylläsi, kun Pekka Mäntylä meni luokkavoittoon ja Patrik Eriksson otti hopeatilan.

H3-luokassa Manse löi kotiseuralle kapuloita rattaisiin, kun Lotta Onikki Mansesta meni luokkavoittoon ja Juha Vartiainen otti kolmannen sijan. Väliin kiilasi kotiseura TuRGSin Aleksi Tång.

H2-luokassa nähtiin vain yksi turkulainen joka hänkin edusti saksalaista seuraa. Nimittäin Pasi Aho, BGC Neutraubling tuli takavasemmalta puskien ohi ja pellille asti! Kotietu ei aivan riittänyt luokkavoittoon, mihin TaRGSin Tommi Lantta meni hyvin vakuuttavasti. Aho toinen ja MG-Acesin Juha-Petri Kujansuu oli kolmas.

H1-luokassa kotiseuran Petri Lönngren oli omaa luokkaansa perässään seuratoveri Oliver Mäntylä. Uppsala BGKn Aki Sillman livautteli itsensä kolmanneksi.

Tulokset

 

Pudotuspelit. Ensimmäisellä kierroksella ei yllätyksiä näkynyt. Mutta toisella sen sijaan hienoisia yllätyksiä tuli, kun kotiseuralaiset Juhani Samuli pudotti Oliver Mäntylän ja Jari Haapanen pudotti Tommi Lantan.

Finaalissa konkari Samuli ei aivan jaksanut nuorempien vauhdissa ja taipui sijalle 8. Pasi Ahon lentokyyti päättyi myös rataan 6 ja tuloksen seitsemäs sija. Tämän jälkeen pudotuksen julman kohtalon koki Mansen Juuso Sahlberg. Seuraavaa pudotustapahtumaa ei meinattu nähdä kun seuratoverit Jari Haapanen ja Petri Lönngren uusivat vain 5 kertaa Ristissä ennen kuin voittajaksi selviytyi Haapanen. Haapanen taisteli vielä seuraavankin pudotuksen läpi Aki Sillmanin sulatessa kuin jäätelö kuumana kesäpäivänä. Sitten koitui noutaja Haapaselle. Sillman siis neljäs ja Haapanen kolmas. Porin legendojen Jussi Heino ja Juha Lehto taistelu tästä lopulta tuli ja tällä kertaa vahvempi oli Jussi Heino, niukimmalla mahdollisella erolla, eli pisteellä ennen Lehtoa.  Tulokset

 

TeamGolf

Teamgolfin pariin itsensä löysi 12 paria. Tulostaso ei tänä vuonna päätä huimannut, mutta tasainen kilpailu korvasi tämän! Pienistä häistä suoraan pellille Petri Lönngrenin pariksi hyppäsi Miko Tuominen ja loppu on jo historiaa. Parille tietääkseni ensimmäinen Turun Teamgolf-voitto! Monien yritysten jälkeen. Toisesta sijasta sitten käytiinkin kohtalaisen uusinta kun eilinen top2 Lehto&Heino uusivat parien Oliver Mäntylä&Aki Sillman ja Eetu Ikola&Aapo Siurolan kanssa. Heti ensimmäiselle radalla nähtiin pieni ratkaisu kun mansekaksikko ei saanut ykkösrataa kerrasta sisään. Sen jälkeen mentiinkin aina radalle 4 asti kun Juha Lehto avauspelaajana löi siihen piikin joka mursi vastustajat lopulta. Heino&Lehto siis toisia, Mäntylä&Sillman kolmansia ja Ikola&Siurola neljänsiä. Viidenneksi lopulta päätyi J-P Kujansuu&Jori Pasanen. Tulokset