Turkuun felt tourin osakilpailuun ja perinteiseen Jussin kisaan osallistui 38 peluria uusista kasvoista vanhoihin tuttuihin.

H3-luokassa nähtiin kova taistelu Timo Metsärannan ja MG-Acesin V-P Sundellin kanssa. Lopulta sunnuntain ainoa kierros oli hyödyllinen takaa-ajaja Sundellille joka vei lopulta luokkavoiton. SMGKn Jyri Rantanen seurasi hieman taaempana ja tuli kolmanneksi.

H2-luokassa leikkisä vetoparivaljakko MG-Acesin Kari Kivimäki ja Mansen Timo Vartiainen boostasivat toisiaan kärkikahinoihin ja menivätkin kaksoisvoittoon. Kivimäen ollessa tällä kertaa parempi hienoisesti parempi mennen luokkavoittoon. Kolmannesta sijasta käytiin pieni taistelu SMGKn Sandra Walkerin ja Mansen Lotta Onikin kanssa, sen taistelun lopulta kääntyen Walkerin eduksi.

H1-luokassa MG-Acesin Jussi Heinoa pääsi ahdistelemaan hyvän tovin Mansen Julius Myllymäki, mutta toiseksi viimeisellä kierroksella homma aavistuksen purkautui ja Heino meni lopulta helppoon luokkavoittoon. Myllymäki oli toinen ja salakavalasti takaa-ajoasemassa ollut TuRGSin Petri Lönngren oli kolmas.

Tulokset

Kokonaiskilpailussa Tourin osalta tulevat hieman myöhemmin, varmaa on että Heino johtaa 51 pisteellä ja on hieman karussa muilta.

 

Joukkuekilpailut.

Yleisjoukkue-kilpailussa MG-Aces vei niukasti voiton TuRGSin kärkijoukkuetta, Mansen kärkijoukkueen ottaessa kolmannen sijan.

Naisten CL-karsinnassa yhteen otti SMGK ja Manse. Manse iski alussa, mutta SMGKn vahva kokemus jyräsi lopulta viiden kierroksen kisassa voittoon ja Champios League paikkaa, joka pelataan Ruotsin Landskronassa marraskuussa.

 

Playoff

Playoffit pelattiin tällä kertaa päätyyn asti. Ensimmäisellä kierroksella ehkä suurin yllätys oli SMGKn, Marko Nuotion putoaminen heti alussa, toisella kierroksella pienoinen yllätys nähtiin kun MG-Acesin Jori Pasanen tipahti toisella kierroksella. Välieriin lopulta selvitti itsensä Jussi Heino vastaan asettuen TuRGSin Oliver Mäntylä ja toisessa parivaljakossa TuRGSin Petri Lönngren ja Pekka Mäntylä. Finaaliin eteni lopulta Jussi Heino ja hieman yllättäen Pekka Mäntylä! Pronssiottelussa viikkokisoissa hetkellisen hallinnan saanut Oliver Mäntylä koki vanhan mestarin Petri Lönngrenin ”koston” ja joutui taipumaan. Finaalissa, Pekka Mäntylä otti johdon aika ajoissa ja ei lopulta päästänyt siitä irti mennen ensimmäiseen Jussin kisojen voittoon!

Tulokset

Seuraavaksi miesten CL-karsinta

-A