Eskilstunan maraton järjestettiin jo 16. kerran ja jälleen suomalaisilla oli vankka osanotto. 10 suomalaisparin lisäksi oli kaksi paria missä toinen pelaajista oli suomalainen. Yhteensä kisaan starttasi 53 paria eli huimat 106 pelaajaa! Taso oli tänäkin vuonna hyvin korkea. 18 parhaan parin finaaliin tarvittiin nimittäin alle 23,5 keskiarvo.

Parhaaksi suomalaispariksi pelasi itsensä Mirva Juhola ja Sören Martin, viime vuoden tapaan. Huomioitavaa on myös, että peräti kolme 18 kierrosta matkasi suomalaisten nimiin! Nimittäin Ari Ahrenberg löi uransa ensimmäisen ulkomailla pelatun 18-kierroksen. Petri Lönngren uransa ensimmäisen koskaan pelatun 18-kierroksen! Sekä Aki Sillman löi uransa ensimmäisen Eskilstunassa pelatun 18-kierroksen. Kisan paras ja Eskilstunassa lyötyjen 18-kierrosten selvä hallitsija Lars Brown ei kyennyt tänä vuonna moiseen urotekoon, joten suomalaisten suorituksia voidaan pitää todella kovana!

Paras suomalaissuoritus nähtiin kuitenkin Aki Sillmanin mailasta joka pelasi koko kilpailun keskiarvoon 20,4. Aki ja  parinsa Torgny Kjellström ahdistelivat pitkään kärkeä Karin Olsson&Carl-Johan Ryner. Parhaimmillaan he olivat 3pistettä kärjestä ja jaetulla 2. sijalla, kisan useimmiten voittaneen parin Lars Brown&Peter Samuelssonin kanssa, mutta reilut 2 kierrosta ennen maalia hetkellinen synkkä hetki jätti heidät lopulta kolmanneksi. Kisan voittivat lopulta pari Ryner-Olsson ja toiseksi tuli Brown-Samuelsson.