Allekirjoittaneella on ollut ajasta ja resursseista hieman pulaa, siksipä hieman ujompi kooste kesäkauden betonikilpailuista.

Joukkue-SM, paikkana Tampere, alustana betoni. Kilpailuun osallistui seitsemän joukkuetta. Välieriin etenivät TuRGS, SMGKn ykkösjoukkue, MG-Aces ja Manse RG. Ensimmäisessä välierässä nähtiin heti yllätys kun lohkovoittaja TuRGS putosi helposti Manse RGn kovassa käsittelyssä. Toisessa välierässä SMGKn tasaisen tappava tasaisuus oli myrkkyä MG-Acesin hurjastelijoille. Tästä myrkystä MG-Aces ei toipunut edes pronssiotteluun TuRGSia vastaan. MG-Aces siis neljäs, TuRGS posselle pronssia. Ottelussa nähtiin kisojen paras kierros 26, TuRGSin Timo Kuuselan toimesta. Finaali olikin sitten harvinainen lumierä. Voittajajoukkue voitti kaikki henkilökohtaiset kohtaamiset ja kokonaistuloksen peräti 15 lyönnin voimin. Tämä joukkue oli kokemusta pursunnut SMGK, Sandra Walker, Mirva Juhola, Marko Nuotio ja Norbert Nolte olivat lyömättömiä viimeisellä kierroksella ja heille ansaittua kultaa, Manselle hopeaa.

Heti seuraavana viikonloppuna pelattiin betonimaraton Vaasassa. 13 paria osallistui näihin karkeloihin. Kolmanneksi näissä kinkereissä sijoittuivat porin hirmut, J-P Kujansuu ja Kimmo Lehtiö. Heidän aamuöinen musta hetkensä esti korkeamman sijoituksen tällä kertaa. Sitten historiallinen suoritus toi vihdoin suurta menestystä! Nuoret mestarit Julius Myllymäki ja Arttu Suojanen tekivät legendaarisen ”tuulikaappi” vaihdon. Siinä Julius avasi 10 ensimmäistä kierrosta ja Arttu viimeiset 10. Pojat olivat myös tasaisia ollen 2 pisteen sisällä kumpainenkin, tämä oikeutti toiseen sijaan. Ylivoimaisia voittajia olivat kuitenkin kotiseuran Tom Ahlberg ja Sören Martin, kummatkin pelasivat ainoina alle 30 keskiarvo voittivat yli 40 lyönnin turvin! Kisojen paras kierros 24, kirjattiin Ahlbergin nimiin.