Poriin kolmanteen talviliigan osakilpailuun osallistui 27 pelaajaa. Kolme joukkuetta, Manse, MG-Aces ja TuRGS otti osaa joukkuekilpailuun. Tilanne ennen kilpailua oli MG-Aces 20p, Manse 16p, SMGK 12p js Manse kaks 4p.

Joukkuekilpailu.
TuRGSilla ei ollut vahvin joukkue matkassa ja nopeasti he putosivat Mansen ja MG-Acesin kyydistä, tuloksen kolmas sija ja kuusi pistettä.
Manse ja MG-Aces olivat jälleen kovassa taistelussa. Viimeiset kaksi kertaa MG-Aces oli kääntänyt itselleen. Tälläkin kertaa mentiin hyvin tasaisissa merkeissä loppua kohden. Ennen viimeistä kierrosta joukkueet olivat täysin tasapisteissä! Mutta tälläkin kertaa MG-Aces näytti vahvuutensa lopussa. Paras kierros heille yliviivauksen kanssa sekä ilman takasi jälleen yhden talviliigan osakilpailuvoiton.

E3-luokassa ennen viimeistä kierrosta peli vaikutti olevan kolmen kauppa. Rami Paavola ja V-P Sundell MG-Acesista ja Juha Vartiainen Mansesta olivat pisteen sisällä toisistaan. Tilanne oli kutkuttavan jännittävä loppusuoralle asti. Siellä alkoikin sitten tapahtumaan. Sundellilla livahti pari suurempaa lukua tuloskorttiin ja tuloksena kolmas sija. Paavolalle livahti yksi isompi lukema tuloskorttiin ja tuloksena toinen sija. Jäljelle jäi Vartiainen jolle ei livahtanut kuin muutama kakkonen tuloskorttiin viimeisellä kierroksella ja tämä takasi tulokseksi luokkavoiton!

E2-luokassa löydämme kärkikolmikosta kolme vihreää tulosta. Jyri Rantanen, SMGK, Arttu Suojanen, MG-Aces ja Juha Suomela avasivat kaikki tasaisesti. Mutta kenenkään startti ei vetänyt vertoja Mia Vuorihovin, MG-Aces ja Seija Björkin, SMGK, superaloituksille. Vuorihovin aloitus ei jaksanut aivan maaliin asti, tuloksena kuudes sija. Björk puolestaan näytti menevän menojaan, 8 pistettä ennen viimeistä kierrosta oli johto ennen takana tuleviin Rantaseen ja Suojaseen. Suojanen lopetteli hyvin, muttei aivan niin hyvin. Tuloksena kolmas sija. Rantanen sen sijaan lopetti huimasti ja tuli lopulta tasoihin Björkin kanssa. Tilanne eteni uusintaan, joka päättyi jo radalla 1 Rantasen hyväksi. Näin luokkavoittajaksi Rantanen, toiseksi Björk.

E1-luokassa alun hurjastelija löytyi kotiseurasta, kun Jussi Heino rykäisi 19 alkuun ja karkasi muilta, hetkellisesti. Kolmannen kierroksen kohdilla SMGKn Ari Ahrenberg hiipi kuin varkain rinnalle ja ohi, sitten neljännellä kierroksella Mansen Jukka Reunavuori ilmoittautui voittotaisteluun mukaan. Ennen finaalikierrosta Ahrenberg johti pisteellä Heinoa ja kahdella pisteellä Reunavuorta. Alussa näytti että Heino ja Reunavuori näyttivät pudonneen kelkasta ja taistelevan vain kakkossijasta. Taistelu yltyi kuitenkin niin tiukaksi että pari lipsahdusta kärjessä toivat kolmikon yhteen ennen viimeisiä ratoja. Lopussa vähiten virheitä teki lopu ota Heino ja otti näin voiton. Toiseksi pisteen Heinon jälkeen selvitti itsensä Ahrenberg ja pari pistettä Ahrenbergistä oli Reunavuori. Top 5 tuli kokonaisuudessaan E1 Luokasta kun MG Acesin Tero Vaahtio oli neljäs ja Jori Pasanen samasta seurasta oli viides.

Seuraava kisa tuleekin olemaan mysteeri lopputalvikauden kisojen peruuntuessa COVID-19 takia ja toukokuun kisojen ollessa hyvin todennäköisesti vaakalaudalla kyseisen viruksen takia. Aika näyttää, tsemppiä kaikille lukijoille siellä kotona!

-Aki
-A