Raholaan vuoden 2024 ensimmäiseen kilpailuun osallistui lopulta 32 peluria.

E3-luokassa nähtiin jonkin sortin harvinaisuus kun samasta taloudesta iskettiin kaksoisvoitto! SMGKn, Kristiina Andreasson ja Jyri Rantanen ottivat kaksi ensimmäistä sijaa ennen TuRGSin Jari Haapasta.

E2-luokassa pientä comebackiä virittelevä Mansen Axel Ekman oli omassa luokassaan tällä kertaa. Perässä seurasi lopulta kelpo suorituksella SMGKn Ari Ahrenberg, ja kolmanneksi ylsi Mansen Juha Vartiainen.

E1-luokasta tuli lopulta myös kokonaiskisan kolmen kärki, niin tässä samalla kokonaiskilpailusta. Harvinainen kisa saatiin nimittäin kukaan ei tällä kertaa säästynyt punaiselta kierrokselta. Parhaiten niistä tällä kertaa selviytyivät Mansen Julius Myllymäki ja MG-Acesin Jussi Heino, jotka lopulta päätyivät tasatulokseen. Uusinnassa pidemmän korren vei tällä kertaa Myllymäki. Kolmanneksi iski SMGKn Marko Nuotio.

Joukkuekilpailussa Manse 1 oli jälleen vahvin, SMGKn tullessa toiseksi ja MG-Aces kolmanneksi. TuRGS jäi tällä kertaa neljänneksi. Pistetilanne näyttää siltä että Manse on karkaamassa 40 pisteellään. TuRGSilla on nyt 26 pistettä, SMGK tiukasti kannoista 24pisteellä, ja MG-Acesilla on tällä hetkellä koossa 18 pistettä.

Tulokset

Seuraavana vuorossa Porissa pidettävä Talviliigan osakilpailu, joissa haetaan asetelmia tulevaa Maratonia varten!

-A