Porin talviliigan avaukseen osallidtui peräti 6 joukkuetta ja 33 pelaajaa. MG-Aces, SMGK, Targs, Turgs, Manse ja Botnia olivat mukana joukkuekilpailussa.

E3-luokassa alun kovinta vauhtia pitivät nuoriso-osasto Leevi Kivimäen, TuRGS johtaessa joukkoja ja Kasper Kammosen, Botnia, ollessa toinen. Kasperille myös kolmen ensimmäisen kierroksen ainoa vihreä kierros 24,taisi olla kyseessä myös uran toistaiseksi paras kierros! Lopussa kuitenkin kokemus alkoi jyllätä ja nuoret herrat jäivät tällä kertaa sijoille 4 ja 5. Juha Vartiainen, Manse nousi kolmanneksi. Kenth Smeds, NMG, nosti itsensä tasaisella lopulla toiseksi ja voittoon tällä kertaa hienoista comebackiä tekevä Joakim Borgar, TaRGS!

E2-luokassa vihreällä lopputuloksella pääsi podiumille. Seija Björk, Manse, puristi viime kierroksilla itsensä juuri viimeiselle vihreän värin omaavalle lopputulokselle ja oli kolmas. Tom Ahlberg, Botnia, oli kokonaisen lyönnin parempi ja sijoittui toiseksi. Luokan kuningas oli tällä kertaa kotikenttätaituri, J-P Kujansuu, MG-Aces, valtaisalla 14 lyönnin voittomarginaalilla! Mukana myös yksi sininen kierros, 19.

E1-luokassa vihreällä lopputuloksella pääsi lopulta top viiteen. Marko Nuotio, SMGK oli viides ja Jussi Heino, MG-Aces oli neljäs. Kotipelurit olivat tässäkin luokassa vahvoja ja ottivat kuin ottivatkin peräti kaksoisvoiton. Jori Pasanen, MG-Aces oli miedosti ylivoimainen. Ja kun päivän peliryhmä Tero Vaahtio, MG-Aces & Petri Lönngren, TuRGS eivät saaneet eroa toisten välille viiden kierroksen aikana päätyivät he uusimaan toisesta sijasta. Sekään ei meinannut ratketa, mutta sitten uusintaradalla 14, Vaahtio otti omansa, taaten luokan kaksoisvoiton.

Kokonaiskisassa edellä mainittu uusinta toimi myös uusintana kokonaiskilpailun viimeiselle podium-paikalle. Vaahtio siis kolmas. Kakkosluokan superpelin pelannut J-P Kujansuu oli toinen jääden vain lyönnin päähän kokonaiskisan voittajasta Jori Pasasesta. Kolmoisvoitto siis kotikenttäjyrille!

Joukkuekilpailu.
Ei liene vaikea arvata tähän astisilla tiedoilla mikä joukkue voitti. Olette aivan oikeassa, se oli MG-Aces. Vain 35 lyöntiä erotti heidät ja toiseksi tulleen SMGKn. SMGK puolestaan otti selkeällä pisteelle kakkossijan Manselta ja antoi heille sijan numero 3. Neljänneksi TuRGS, Viidenneksi Botnia ja kuudenneksi NMG.
Seuraavan kerran kilpaillaan sisä-SMien muodossa, jos sää ja hallitus sen sallivat.

-A