Joulu lähestyy ja vuoden viimeinen kilpailu talviliigan kolmas osakilpailu pelattiin Porissa. 36 pelaajaa ja 6 joukkuetta lähtivät jahtaamaan kilpailumenestystä.

E2-luokassa tuttu mies Porin kisojen kärjestä iski jälleen. TuRGSin Timo Kuuselalla oli lapa kuumana heti alkuun kun jo toisella kierroksella syntyi täydellinen minigolfkierros 18. Tämän kokoinen luu oli liikaa muille purtavaksi ja Kuusela lasketteli helppoon luokkavoittoon. Takana podium-kolmikon täytti Mansen naiskaksikko, Mia Vuorihovi ja Seija Björk, jotka olivat luokan muut pelaajat ketkä ylsivät vihreään keskiarvoon Kuuselan lisäksi. Vuorihovin ollessa toinen ja Björkin kolmas.

E1-luokassa nähtiin todella tiukka ja tasainen kilpailu missä kärjen ja luokan seitsemännen sijan välissä oli vaivaiset kuusi lyöntiä.
Ja top 5 oli vain 4 lyönnin sisällä. Viidenneksi pelasi kotiseura MG-Acesin päivän paras peluri Tero Vaahtio. Sitten pompataankin jo toiseen sijaan koska siitä uusivat 3 pelaajaa! Mansen Aapo Siurola ui salakavalasti uusintaan mukaan hyvällä lopetuksella kun TuRGSin Jori Pasanen ja Petri Lönngren uinahtivat hetkeksi. Uusinnassa TuRGSin Petri Lönngren selvisi ilman kuppiraapaisua ja otti luokan toisen sijan itselleen Siurolan ja Pasasen jatkaessa. Lopulta Siurola otti kolmannen sijan selvittäessä käytävän vähemmillä suorituksilla kuin Pasanen. Luokan voittoon kuin varkain iski siis Mansen Jukka Reunavuori, joka livahti kärkikolmikon edelle kalkkiviivoilla!

E3-luokassa nähtiin myös tasaista vääntöä kun top 5 oli viiden lyönnin sisällä ennen viimeistä kierrosta. NMGn Kenth Smeds jäi tällä kertaa viidenneksi ja MG-Acesin Rami Paavola neljänneksi, vaikka olikin luokan piikkikuningas! Kolmannelle sijalle nousi TaRGSin Joakim Borgar lyöden kilpailun parhaansa viimeiselle kierroksella. Toiseksi tiensä selvitti päivän tasaisin ja luokan ainoa ilman mustaa kierrosta selvinnyt Mansen Kalle Kurikka. Tämä tasaisuus ei kuitenkaan riittänyt kun comebackia pidemmän aikaa viritellyt Janne Mäkelä lämmitteli ensimmäiset kolme kierrosta ja löi pöytään kahdella viimeisellä kierroksella koko kilpailun parhaan lopetuskombon 20-23 ja tällä pyyhkäistiin kaikista luokkatovereista ohi ja voittoon.

Kokonaiskilpailusta muodostui mitä jännittävin kun kärkeä jahdannut Timo Kuusela pääsi pelaamaan muuta kärkiviisikkoa (Siurola, Reunavuori, Pasanen ja Lönngren) aiemmin. Kuuselan tullessa maaliin tuloksella 22 oli selkeää että vain Pasasella ja Reunavuorella oli mahdollisuus enää haastaa kärki ja päästä uusimaan voitosta jos laittaisivat viimeiset viisi rataa. Ensin kärkitaistosta putosi Reunavuori jolle V antoi enemmän kuin yhden lyönnin. Pasanen pääsi toiseksi viimeiselle radalle puhtain paperein mutta sitten se hienoin philyönti tuli. Näin ollen Timo Kuuselalle jälleen kokonaiskilpailun voitto! Viimeisinhän tuli hetki sitten 2003 keväällä ja nyt taas! Toiseksi lopulta Reunavuori, kolmanneksi Lönngren, neljänneksi Siurola ja viidenneksi Pasanen.

Joukkuekilpailussa lähtöpistetilanne oli seuraava, TuRGS, SMGK ja Manse 16p, MG-Aces 8p, Botnia ja TaRGS 2p.
Tällä kertaa SMGKlla puuttui hieman vakiohenkilöitä ja ilman varapelaajaa tuloksena tältä kerralta vain 2 pistettä ja viides sija luokkakilpailussa. TaRGS pelasi tasaisen varmasti, mutta tällä kertaa huippukierrosten jäädessä odottamaan itseään tuloksena neljäs sija ja 4 pistettä. MG-Acesilta nähtiin pieni ryhtiliike oikeaan suuntaan ja peli oli kelpoa ja tasaista mutta kuin TaRGSilla niin myös Acesilla jäi aivan huippukierrokset odottelemaan ensi vuoteen. Tuloksena heille kolmas sija ja 6pistettä. Mansen ja TuRGSin näytös tästä lopulta tuli, tilanne näytti jo kääntyneen TuRGSille ennen kahta viimeistä kierrosta mutta Manse niisti toiseksi viimeisellä kierroksella eron vain yhteen lyöntiin! Viimeisellä kierroksella TuRGSin johto hieman kasvoi, melkein kymmeneen lyöntiin asti, mutta sitten kokonaiskilpailun keskinäinen taisto alkoi syömään TuRGSin eroa Manseen lihansyöjäbakteerin lailla. Mutta loppujen lopuksi lihaa oli tarpeeksi luitten päällä ja TuRGS säilytti johtonsa lopusta huolimatta. TuRGSille siis jo toinen liigan voitto +10pistettä, ja Manselle toinen sija 8pisteen kera. Nyt liigan tilanne näyttää siis seuraavalta. TuRGS 26p, Manse 24p, SMGK 18p, MG-Aces 14p, TaRGS 6pistettä ja Botnia 2pistettä.