Peräti 39 osallistujaa saapui Raholaan toiseen talviliigan osakilpailuun.

E3-luokassa nähtiin 10 osallistujaa ja ilhaduttavan kova kärjen taso. TaRGSin Jan Björkman ja TuRGSin Oliver Mäntylä vastasivat kovimmista tuloksista tällä kertaa. Parin taistelun etu oli Mäntylän kun hän pääsi takalyöntiasemasta seuraamaan Björkmanin tekemistä. Björkmanin heikko hetki Veellä ja sen jälkeinen lopetus tarkoitti sitä että Mäntylälle voittoon tarvittaisiin kolme ykköstä kolmeen viimeiseen rataan. Yksi kerrallaan Mäntylä napsi piikit pois kuljeksimasta, ja kun viimeisessä radassa pallo sujahti kiikarin putkeen ensimmäisellä ja jatkoi aina kuppiin asti, oli voiton juhlien aika. Toiseksi siis Björkman ja kolmanneksi Mansen Juha Vartiainen.

E2-luokassa nähtiin peräti 19 osallistujaa, joka niin ikään oli kovatasoinen. Manse oli kovaa valuuttaa tässä sarjassa kun kärkikolmikko tuli Mansesta. Seija Björk taivutti palkintopalli-taistelussa SMGKn Mirva Juholan ja TaRGSin Tommi Lantan ja oli näin kolmas. Seuratoveri Timo Vartiainen oli luokan ainut ilman punaista tai mustaa kierrosta, huonoin kierros jääden 24 suoritteeseen. Tämä ei kuitenkaan riittänyt toista sijaa paremmalle nimittäin Juuso Sahlberg pelasi parhaimman eterniittikilpailunsa ja se puolestaan riitti luokkavoittoon.

E1-luokassa oli niin ikään 10 osallistujaa ja kokonaiskilpailun top4 meni tähän osoitteeseen niin tässä tulee samalla kokonaiskilpailun yhteenveto. Neljännelle sijalle tällä kertaa ylsi tuore Suomen mestari Aapo Siurola, Manse, jolta tällä kertaa puuttui tasaisuus palkintopallille saakka. Kolmanneksi ylsi kauan kärkitaistelussa mukana ollut, eikä kärjestä kovin kauaksi lopulta jäänyt, Jukka Reunavuori, Manse. Upea sarja ja lopputulos 107 riittivät tosiaan vasta kolmanteen sijaan. Toiseksi tällä kertaa päädyttiin tuloksella 105, joka useimmiten kuin ei on riittänyt voittoon. Tämän tuloksen tekijä oli tällä kertaa Tantogårdens BGKn Kosti Salonen. Voittajatulos oli tällä kertaa 103, jonka suoritti Uppsala BGKn Aki Sillman.
Kokonaiskilpailun viidennestä sijasta käytiin uusinta SMGkn Marko Nuotion, Mansen Juuso Sahlbergin ja MG-Acesin Jussi Heinon kanssa. Nuotio putosi ensimmäisenä uusinnasta ollen lopulta 7. Sahlbergin ja Heinon taisto päättyi lopulta rataan kuusi missä Heino veti pidemmän korren. Sahlberg siis kuudenneksi ja Heino oli viides.

Joukkue-kilpailu, aka liiga. Pistetilanne ennen tätä TuRGS 10p, SMGK 8p, Manse 6p, MG-Aces 4p, 2p Botnia.
Tällä kertaa itselleen 2pistettä taisteli 7 joukkuesta TaRGS avaten liigan pistetilinsä. 4 pisteeseen joutui tyytymään jälleen MG-Aces, joka jäi vain hieman kolmannesta joukkueesta TuRGSista. TuRGSille siis 6 pistettä. Toiseksi tuli jälleen SMGK jolle jälleen 8pistettä. Voittoon meni ei yllättäen eikä vähällä marginaalilla Manse, jolle 10pistettä.
Pistetilanne näyttää siis seuraavalta. Manse, SMGK ja Turgs kaikilla 16pistettä. MG-Acesilla 8pistettä, Botnialla ja TaRGSilla 2 pistettä kumpaisellakin.

Tulokset

Seuraavaksi tulevana viikonloppuna Pori ja talviliiga numero 3!

-A