KUTSU

Aika: 14.-15.8.2021
Paikka: Haltiantie, Jokiuomanpuiston minigolf, Vantaa
Vetäjät: Aki Sillman, Marko Nuotio

SRGL järjestää minigolfleirin elokuussa 2021 ensisijaisesti maajoukkuepelaajille ja maajoukkueeseen pyrkiville kaikki ikäluokat mukaan lukien. Leirin vetäjinä toimivat yleisen sarjan maajoukkueen pelaajavalmentaja Aki Sillman sekä senioreiden maajoukkueen pelaajavalmentaja Marko Nuotio. Antidopingkoulutuksesta vastaa Suomen urheilun eettinen keskus SUEK ry ja henkisen valmennuksen koulutuksen tulee pitämään Katja Pasanen (https://katjapasanen.fi/). Antidopingkoulutukseen pyritään järjestämään myös etäosallistumismahdollisuus ja se on avoin kaikille lisenssipelaajille. Jos olet halukas osallistumaan vain siihen, niin kerro ilmoittautumisen yhteydessä, että olisit osallistumassa ainoastaan antidopingkoulutukseen ja siihenkin etänä.

Osallistujamäärä: maksimi 20 henkeä ilmoittautumisjärjestyksessä (leiri järjestetään, jos ilmoittautuneita on vähintään noin 10 henkeä)

Osallistumismaksu: Leiri on osallistujille ilmainen, mutta jokainen vastaa ruokailuun liittyvistä kuluista itse

Leirin ohjelma:

Lauantai
n. klo 12-13.30  Antidopingkoulutus (paikka selviää myöhemmin)
n. klo 14.30-> Ratojen haltuunotto

Sunnuntai
n. klo 9-13   Henkisen valmennuksen koulutus (paikka selviää myöhemmin)
n. klo 13-14 Lounastauko
n. klo 14->   Leikkimielinen kilpailu

Majoittuminen: Mahdollisuuksien mukaan osallistujien toivotaan yöpyvän kotona, mutta tarvittaessa lauantain ja sunnuntain välinen yöpyminen liiton varaamassa majapaikassa sisältyy leiriin.

Sitovat ilmoittautumiset 9.7.2021 mennessä osoitteeseen marko.nuotio (at) gmail.com. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä mikäli tarvitset majoituksen.

Tervetuloa!

SRGL:n hallitus