Moi kaikki,

Olen liittohallituksen kaudelle 2023 valitsema senioreiden maajoukkueen päävalmentaja. Kaudella 2023 pelataan senioreiden Nations Cup betonilla ja eterniitillä Portugalin Portossa 27.-28.5. ja senioreiden EM-kilpailut samassa paikassa 9.-12.8. Senioreiden maajoukkueessa voivat pelata henkilöt, jotka ovat syntyneet vuonna 1977 tai sitä aiemmin.

Senioreiden Nations Cupiin lähetetään todennäköisesti yksi neljän hengen joukkue, joka koostuu kolmesta mies- ja yhdestä naispelaajasta. Jos halukkaita lähtijöitä on yli neljä, niin on mahdollista lähettää myös yksittäisiä pelaajia, jotka eivät osallistu joukkuekilpailuun ja mikäli halukkaita on erityisen runsaasti, niin voidaan harkita myös toisen joukkueen lähettämistä. Senioreiden EM-kilpailuissa joukkue koostuu neljästä naispelaajasta ja seitsemästä miespelaajasta ja pyrkimyksenä on lähettää matkaan täydet joukkueet. SNC:n varhaisen ajankohdan takia valinnat sinne tullaan tekemään pääsääntöisesti vanhoihin näyttöihin ja talvikauden Raholan ja Porin eterniittikilpailujen tuloksiin pohjautuen ja EM-kilpailujen osalta tullaan lisäksi kiinnittämään huomiota Taivallahden eterniittikilpailun ja Vaasan betoni-SM:n tuloksiin. Elokuun EM-joukkue tullaan valitsemaan Vaasan betoni-SM:n jälkeen.

Tässä vaiheessa olisin kiinnostunut kuulemaan kiinnostuksestasi pelata tai valmentaa edellä mainituissa kilpailuissa. Eli mikäli olet alustavasti kiinnostunut osallistumaan SNC- tai SEC-kilpailuihin joko pelaajana tai valmentajana, niin laita siitä minulle tietoa osoitteeseen marko.nuotio(at)ratagolf.fi.

Tulevaa ulkokilpailukautta innolla odottaen,
Marko