Moi kaikki,

Olen liittohallituksen kaudelle 2022 valitsema senioreiden maajoukkueen päävalmentaja. Kaudella 2022 pelataan senioreiden Nations Cup huovalla ja eterniitillä Saksan Wanne-Eickelissa (Herne) 4.-5.6. ja senioreiden MM-kilpailut samassa paikassa 10.-13.8. Senioreiden maajoukkueessa voivat pelata henkilöt, jotka ovat syntyneet vuonna 1976 tai sitä aiemmin.

Senioreiden Nations Cupiin lähetetään todennäköisesti yksi neljän hengen joukkue, joka koostuu kolmesta mies- ja yhdestä naispelaajasta. Jos halukkaita lähtijöitä on yli neljä, niin on mahdollista lähettää myös yksittäisiä pelaajia, jotka eivät osallistu joukkuekilpailuun ja mikäli halukkaita on erityisen runsaasti, niin voidaan harkita myös toisen joukkueen lähettämistä. Senioreiden MM-kilpailuissa joukkue koostuu neljästä naispelaajasta ja seitsemästä miespelaajasta ja pyrkimyksenä on lähettää matkaan täydet joukkueet. SNC:n varhaisen ajankohdan takia valinnat tullaan tekemään pääsääntöisesti vanhoihin näyttöihin ja talvikauden Raholan ja Porin eterniittikilpailujen tuloksiin pohjautuen ja MM-kilpailujen osalta tullaan lisäksi kiinnittämään huomiota alkukesän huopa- ja eterniittikilpailujen tuloksiin. Elokuun MM-joukkue tultaneen valitsemaan jo ennen Lahden eterniittikilpailua, mutta siitä huolimatta seniorimaajoukkuepelaajien olisi enemmän kuin suotavaa osallistua sekä Taivallahden että Lahden eterniittikilpailuihin.

Tässä vaiheessa olisin kiinnostunut kuulemaan kiinnostuksestasi pelata tai valmentaa edellä mainituissa kilpailuissa. Eli mikäli olet alustavasti kiinnostunut osallistumaan SNC- tai SWC-kilpailuihin joko pelaajana tai valmentajana, niin laita siitä minulle tietoa osoitteeseen marko.nuotio(at)gmail.com.

Tulevaa ulkokilpailukautta innolla odottaen,

Marko