Raholassa pelattiin jo kolmaskymmenes maratonkilpailu. Kilpailijoita oli Suomesta, Ruotsista, Itävallasta ja Saksasta asti! Muhkeat 22 paria starttasi tällä kertaa kilpailuun mukaan. Ennakkosuosikkeina yleisöäänestyksen perusteella olivat pari Aki Sillman ja Eirik Seljelid (Kungälvs BGK) ja viime vuodet dominoinut pari Gustav Björnberg ja Kosti Salonen (Tantogårdens BGK). Haastajia oli iso liuta, mm. James Lindström&Markus Berger(Tantogården), Torgny Kjellström&Marcus Andersson(Kungälv) sekä suomalaiset nuoret Eetu Ikola&Aapo Siurola (Manse RG) ja kokeneemmat nuoret Jussi Heino&Jukka Reunavuori (MG-Aces&Manse) ja monet muut olivat valmiina taistelemaan voitosta.

Kisan vahviten aloitti Björnberg sekä Christian Fuchs molempien lyödessä 19 heti kärkeen.  Johto olikin jonkin aikaa Björnberg&Salosen hallinnassa kunnes pari Sillman&Seljelid rykäisi seitsemän kierroksen setin vain muutamilla virheillä ja etumatka kasvoi kaksinumeroiseen lukuun muihin nähden. Näyttikin hetken että pari menee menojaan, mutta sitten kone pysähtyi toviksi ja tauluun kirjattiin korkea 28 kierros, mikä toi Björnberg&Salosen, Kjellström&Anderssonin, Berger&Lindströmin ja Lönngren&M. Sillmanin alle  10 pisteen päähän.  Lähimmäksi kärkeä pääsi Andersson&Kjellström jotka olivat jo 2 pisteen päässä kisan puolivälissä, mutta sitten kärkikaksikko löi uuden 7 kierroksen rykäisyn. Tämä rykäisy painui alle maagisen 20 keskiarvon, joka pudotti kanssakilpailijat kyydistä. Hopeatilasta muodostui tiukka kamppailu Björnberg&Salosen ja Kjellström&Andersonin välille, sekä nelostilasta muodostui huikea kamppailu Berger&Lindströmin, Lönngren&M. Sillmanin ja Pasi Aho&Christian Fuchsin välille. Hopeakamppailussa etu lopulta meni viime vuoden voittajille Björnberg&Saloselle. Neljäs sijoitus niin ikään Tantogårdenin leiriin kun James Lindström lopetti ilmiömäisesti ja jätti Aho&Fuchsin ja M. Sillman/Lönngren jaetulle viidennelle sijalle.

Hienoimmat suomalaisseurojen henkilökohtaiset esitykset olivat tällä kertaa Tero Vaahtion (MG-Aces) ja Jukka Reunavuoren käsialaa. Kummallakin oli upea hieman päälle 22 oleva keskiarvo! Mainittakoon myös että Tero löi ensimmäisen sinisen kierroksen eterniitillä eli alle 20 lyöntisuoritusta yhdessä kierroksessa!

Seuraavaksi on luvassa talviliiganjatkoa Porissa kolmen viikon päästä!