Kupittaan MOS-pyhätössä Turussa järjestettiin henkilökohtainen ja parikilpailu. Henkilökohtaiseen kilpailuun saapui 13 osallistujaa.
Henkilökohtaisessa kisassa näytti että MOSsilla kunnostautuneet Marko Nuotio, SMGK ja Tommi Lantta, TaRGS menevät menojaan mutta kotipaikkakuntalaiset Petri Lönngren ja Miko Tuominen, TURGS, olivat toista mieltä! Lönngrenin loppupuristus ei aivan riittänyt muille kuitenkaan ja hänelle sijoitus neljänneksi. Nuotio, Lantta ja Tuominen olivat kaikki rinta rinnan maalia lähestyessä. Tuomisella oli 2 lyönnin etu ennen Nuotiota ja kolmen etu ennen Lanttaa ennen viimeisiä väyliä. Ja se riitti loppuun asti! Lantta puristi lopussa Nuotion ohi näin ollen siis Miko Tuomiselle voitto. Tommi Lantalle toinen sija ja Marko Nuotiolle kolmas tila.

Parikilpailu pelattiin sunnuntaina Mixed-tyyliin eli toinen aloittaa radan ja sen jälkeen pelataan rata vuorotellen loppuun asti. Aloittaja vaihtuu joka radan jälkeen huolimatta edellisväylän lopettajasta. 6 paria lähti mukaan taistoon. Paikallispari Tuominen&Lönngren lähti varmasti eilisen päivän esityksen avulla hienoisena ennakkosuosikkina kilpailuun, mutta kisan tasainen laatu ennakkoa kovempi taso toivat pojille sijan 5. Vaikka kärkeen jäikin vain 6 pistettä. Neljänneksi tulivat nuoret herrat Aapo Siurola, Manse, parinaan TuRGSin Oliver Mäntylä. Podium-paikka heiltä jäi valitettavan pisteen päähän lopulta kun SMGKn parivaljakko Harry Grönlund ja Mirva Juhola lopettivat viimeiset kolme rataa pisteen paremmin kuin edellä mainittu pari. Toiseksi kisan ennakkoon ennakkosuosikkipari Marko Nuotio&Tommi Lantta jotka voittivat SMGK parin pisteellä ja jäivät vain kaksi pistettä voitosta. Voittoon meni voitaneen sanoa todellinen yllätyspari kun Patrik Eriksson ja Pekka Mäntylä tulivat ja pesivät kaikki, ihan saippuan ja varsiharjan kanssa! Tasaisuus oli valttia sillä herroilla ei ollut yhtään kolmosta isompaa lukemaa tuloskortissa.

Tästä päästäänkiin pieneen syyslomaan ja valmistautumaan kohti sisäkautta joka alkaa heti luulot pois ottavalla Sisä-SM-kilpailulla, mikä pelataan Raholassa kolmen viikon päästä! Samalla alkaa matka kohti ensi pääsiäisen PM-kilpailuja! Näihin tunnelmiin, näkemiin ja kuulemiin.

-A