Tampereen henkilökohtainen betonikilpailu.

B3-luokassa voittoon kruisaili Mansen Aapo Siurola ennen toiseksi tullutta MG-Acesin J-P Kujansuuta ja Mansen Joonatan Reunavuorea.

B2-luokan voittoon hurjasteli Harry Grönlund, SMGK, ennen kotiseuran junioria, Julius Myllymäkeä

B1-luokan voitto puolestaan meni MG-Acesin Kimmo Lehtiölle niukasti pisteellää ennen Botnian Sören Martinia ja SMGKn Marko Nuotiota.

Koko kilpailun voitto ratkaistiin uusinnassa Lehtiön ja Siurolan välillä, joka päättyi nuoruuden voiman jyräämiseen, eli Siurolan voittoon. Lehtiö toinen, Martin ja Nuotio 3&4.

 

Tampereen Teamgolf.

Tutut naamat paistattelivat täälläkin kärkikahinoissa kun Siurola&Reunavuori, Kujansuu&Lehtiö, Martin&Walker ja Nuotio&Juhola muodostivat suurimman osan top 5 sijoituksista. Yllättäen tämä nelikko vastasi myös ainoista vihreistä lopputuloksista (alle 30 keskiarvon). Tasaisin peli nähtiin Nuotiolta ja Juholalta mutta se ei tällä kertaa riittänyt neljättä sijaa parempaan. Kujansuu&Lehtiö starttasivat vauhdikkaimmin Siurola&Reunavuoren kanssa, mutta eivät lopulta pysyneet nuorten hurjimusten perässä loppuun asti, näin heille toinen tila. Siurola viikonlopun toiseen voittoon, Reunavuori parinaan ja Martin&Walker kolmanneksi.

 

Eurooppa Cup -karsinta.

Taistelu paikasta huipentui lopulta SMGKn ja Mansen välillä. Kun kolmasosa oli pelattu tilanne oli kutkuttavaa jännittävämpi. Nimittäin täysin tasan! Sitten kuitenkin Mansen nuori kaarti laittoi lisää hiiltä junan palopesään ja tuksutteli omille teilleen seuraavilla kierroksilla. Manse meni lopulta 69pisteen voittoon ja matkaa näin olleen Portoon Eurooppa Cuppiin.

 

Luokkakilpailussa E3-luokka oli Porvoon/Lahden ylivoimaa kun Karl-Anton Lönnroth ja Jan Björkman ottivat kaksoisvoiton, kummatkin omalla värillään. Lönnroth luokan voittaja.

E2-luokassa voittajakaksikko myös oli omalla värillään. Nimittäin SMGKn Mirva Juhola ja Tom Ahlberg molemmat pelasivat kunnioittavan vihreän keskiarvon. Juholalla myös kisan ainoa sininen kierros, 19, jolla hän avasi toisen kilpailupäivän ja sen siivittämänä meni aina luokkavoittoon asti, sekä kokonaiskilpailun toiseen sijaan! Ahlberg siis toinen.

E1-luokassa alun hurjinta vauhtia piti takavuosien tähti, ja miksei näemmä nykyvuosienkin, Jussi Vanhatalo, SMGK. Vauhti ei aivan kantanut loppuun asti, koska Mansen Eetu Ikola meno äityi lopussa aivan hurjaksi. Kierros kierroksen jälkeen huipputuloksia tauluun latonut Ikola otti luokka ja samalla koko kisan voiton selkeällä lähes kahdenkymmenen lyönnin voittomarginaalilla. Vanhatalo luokan toinen ja koko kilpailun kolmas. Marko Nuotiolle E1-luokan kolmostila, ja koko kilpailun nelostila. Petri Lönngren TuRGS oli kokonaiskilpailun viides.

 

Seuraavaksi karavaani siirtyy Vaasan kauniiseen Vaskiluotoon ja SM-kilpailuihin. Lähes tulkoon koko Suomen eliitti on paikalla mm. Jussi Heino, Kosti Salonen, Aki Sillman, Eetu Ikola, Petri Lönngren, Matias Röj, Sandra Walker sekä monet monet muut!