Tänä vuonna Kalliojärven maratonin  lisäksi pelattiin normaali kahden päivän kisa Kalliojärvellä. Mukaan matkaan lähti 28 peluria.

Luokista lyhyesti. H1 voitti Aapo Siurola Mansensta, näytöstyyliin.

H2-luokassa nähtiin huomattavasti tasaisempi vääntö! Mansen Juha Vartiainen ja Kalle Kurikka, sekä SMGKn Mirva Juhola taistelivat podium-sijoituksista ja kuka ottaa minkäkin paikan podiumilla. Loppu meni kaikilta suunnilleen yhtä sulavasti, mutta ensimmäisen kierroksen rykäisy Vartiaiselta (27) vei Vartiaisen luokkavoittoon! Toiseksi Kurikka jonka yli 39 kierrostulosten karttaminen toi hopeasijan. Kolmanneksi siis Juhola.

H3-luokassa nähtiin puolestaan taas dominointia. TuRGSin Leevi Kivimäki voitti yli 30 lyönnin erolla seuraavat pelaajat Petri Saukon SuoRa ja Mansen Juha Kurikan.

Naiset. Tässä sarjassa tasaisuus oli valttia kun vain 4 hajonnalla pelannut Mansen Lotta Onikki meni luokkavoittoon. Takaa NMGn Carina Smeds pyrki loppukirillä uhkaamaan Onikkia, mutta lopulta jäi jonkin verran ja tuloksena toinen sija.

Veteraanit. Täällä TuRGS oli jälleen valttia kun legendat Jari Haapanen ja Jussi Kuisma vertyivät lopussa. Haapanen lopulta alun vahvemmalla esityksellä meni luokkavoittoon, Kuisman ollessa toinen.

Finaalikierros. Tänne otettiin luokkavoittajat ja 8 parasta tulosta niiden lisäksi. Finaali lähti jälleen nollista, joten kaikki oli mahdollista! Vahviten aloittivat Onikki, joka löi harvinaisen kolmen piikin alun! Juhola ja Kari Kivimäki heti kannoillaan. Tämä kolmikko kuitenkin keskivaiheilla alkoi hieman kyttäillä toisiaan ja samassa hujauksessa Saukko ja Haapanen pyyhälsivät ohi ja karkuun. Molemmat lopettivat 4 alle viimeiset 5 rataa ja löivät 30 mikä riitti kärkitulokseen. Kolmanneksi lopulta taisteli Juhola, Onikin ja Kivimäen jäädessä täydentämään top 5. Uusinta voitosta kesti radalle neljä asti, jossa parempi paikkaus voitti. Tällä kertaa sen suoritti Jari Haapanen, jolle pitkästä aikaa rasti voittosarakkeeseen!