Tervetuloa takaisin. Koronalla on ollut moneen vaikutusta, kuten kilpailuhin ja myös kirjoituksiin, mutta valoa näkyy tunnelin päässä!

Joukkue-SM:llä polkaistiin tämän kesän kilpailukausi liikkeelle upeassa Kasnäsissä. 9 joukkuetta lähti tavoittelemaan kultaa ja kunniaa hienoilla Kasnäsin steel-huovilla, joissa perinteisen puurungon sijaan onkin teräsrunko. Mansella ja TuRGSilla oli 2 joukkuetta, sen lisäksi olivat Botnia, MG-Aces, NMG, SMGK ja TaRGS

Pelimenetelmänä muuttui 9 joukkueen myötä kahteen lohkoon, joista lohkovoittajat etenivät suoraan välieriin ja lohkojen 2,3 sijat pelaisivat toisiaan vastaan puolivälierät.

Alkulohkoissa ainoa pienoinen yllätys oli että Botnia jäi niin sanotusti telineisiin ja jatkopelejen ulkopuolelle, ja pienenä yllätyksenä oli se, että Mansen molemmat joukkueet veivät lohkovoitot. A-lohkosta puolivälieriin meni MG-Aces ja SMGK, ja B-lohkosta TuRGS 1 ja TaRGS. MG-Aces ja TuRGS kohtasivat ensimmäisessä puolivälierissä jossa tilanteet vaihtelivat oikein urakalla. Näytti jo siltä että Aces menee menojaan kun TuRGSilla oli keskivaiheilla hieman vaikeaa, mutta Acesin lopun mieto hyytyminen ja TuRGSin kova loppukiri veivät ratkaisun aivan viimeisille radoille ja päättyi lopulta TuRGSin yllätysvoittoon! Ottelun tähtipelaajat olivat Miko Tuominen ja Petri Lönngren TuRGSista. Toisessa parissa kohtasi sisarseurat TaRGS ja SMGK. TaRGS aloitti vahvasti vieden kaksi ensimmäistä pelaajaparia nimiinsä, mutta SMGK otti seuraavat kaksi pelaajapari-voittoa nimiinsä ja kun ottelun tähtipelaaja Ari Ahrenberg, SMGK löi 27 ja otti sillä 15 lyöntiä pelaajaparissaan, eteni SMGK välieriin.

Välierissä Manse 2 kohtasi SMGKn ja Manse 1 TuRGSin. Manse 1 – TuRGS 1, ottelussa tahtipuikkoa vain ja ainoastaan heilutti Mansen pelurit ja suorastaan murskasivat vastustajansa, tuloksena 16-0 ottelu. Toisessa välierässä nähtiin huomattavasti tiukempaa peliä molemmilta joukkueilta. Johtopaikka vaihtui tiheään tahtiin ja viimeisillä radoilla näytti että finaalissa on vain yksi seura, mutta lopun uinahdus antoi SMGK:lle paikan, jonka he käyttivät epäröimättä ja etenivät finaaliin.

Pronssiottelussa, TuRGS 1 vs Manse 2, TuRGS näytti että välierä oli vain heikko vaihe. Vaikka tuloksellisesti peli näyttää tiukalta, todellisuudessa peli oli ratkennut jo ennen viimeisiä lyöntejä. TuRGSille siis pronssia.
Finaalissa SMGK vs Manse 1 nähtiin molemmilta joukkueilta upeat kierrokset kun Marko Nuotio, SMGK löi 27 ja Jukka Reunavuori löi 25, mikä lienee rataennätys myöskin nykyään. Ainoana erona lopulta oli että Jukka otti tällä kierroksella 15 lyönnin edun, kun Marko onnistui saamaan vain 4 lyöntiä takaisin, niin lopulta voittoon marssi koko viikonlopun hallinnut Manse 1 joukkueella, Jukka Reunavuori (MVP), Juuso Sahlberg, Aapo Siurola ja Timo Vartiainen. Näistä kaksi ensimmäistä nimeä löytyivät myös henkilökohtaisissa keskiarvoissa kärjestä, selkeällä erolla seuraaviin.

Kultaa siis Mansen ykkösjoukkueelle, hopeaa SMGK:lle ja pronssia TuRGSin ykkösjoukkueelle. Tulokset

-A