Kirjurinluotoon saapui mukavat 34 osallistujaa ja 5 joukkuetta talviliigan avaus-kilpailuun.

E3-luokassa nähtiin huikea taistelu kun kisan päätyttyä top 6 pelaajaa oli viiden pisteen sisällä. Botnian Kasper Kammonen ja NMGn Carina Smeds jakoivat viidennen sijan. Neljänneksi nousi SMGKn Kristiina Andreasson hyvän viimeisen kierroksen avulla. Kolmanneksi sijoittui kuiskaus menneisyydestä, kun MG-Acesin Mikko Lehtonen iski palkintopallille. Kärkisijasta päästiin lopulta uusimaan kun MG-Acesin Juha Latva ja Rami Paavola ottivat yhteen. Uusinta lopulta ratkesi Latvan hyväksi ensimmäisellä radalla.

E2-luokassa oli yksi dominoija tällä kertaa ja hän tuli Turusta. TuRGSin Oliver Mäntylä löi ainoana vihreälle keskiarvolle ja se riitti selkeään luokkavoittoon ennen MG-Acesin Juha Lehtoa ja Mansen Juha Vartiaista.

E1-luokassa nopeasti terävin kärki erottui, kun TuRGSin Jori Pasanen ja Petri Lönngren loivat tahtia muille. Ennen finaalia Mansen Aapo Siurola, Jukka Reunavuori ja Mia Vuorihovi, sekä MG-ACesin Jussi Heino ja Tero Vaahtio, että SMGKn Marko Nuotio olivat jääneet auttamatta liian kauaksi kärjestä joten heille jäi podium-taistelu tällä kertaa. Mutta kuten nimimäärästä käy selväksi oli se taistelu erittäin tiukka! Tämä taistelu oli myös samalla kokonaiskilpailun podium-taistelu niin jätetään se hautumaan. Kärkitaistelu puolestaan oli kutkuttavan jännittävä, kun radalla 11 ero oli vain lyönti Pasasen hyväksi. Radan 14 jälkeen tilanne kuitenkin oli muuttunut 2 lyönnin eroksi Lönngrenin hyväksi. Tämän eron Lönngren myös piti loppuun asti ja meni luokan sekä koko kilpailun voittoon. Pasaselle toinen sija. Kolmanneksi luokassa ja kokonaiskilpailussa lopulta päätyi huimalla viimeisen kierroksen 20 tuloksellaan, Aapo Siurola. Neljänneksi sijoittui Heino ja viidennen sijan jakoivat Oliver Mäntylä ja Mia Vuorihovi.

Joukkuekilpailussa TuRGS oli suorastaan ylivertainen muihin verrattuna. Toiseksi hieman niukemmin sijoittui Manse ja kolmanneksi kotiseura MG-Aces. Neljänneksi paikallistaiston vei SMGK ja viidenneksi sijoittui TaRGS.