Raholassa avattiin talvikausi perinteisesti kahden päivän kilpailulla, mutta tällä kertaa kyseessä oli pelkästään strokeplay, eikä strokeplay/matchplay, kuten viime vuosina.

E3-luokassa suurin osallistujamäärä ei tullut kotiseurasta Mansesta vaan Porista, MG-Acesista. MG-Acesin pojat myös olivat vahvoilla ensimmäisenä päivänä. Ainoastaan Minna Sola, Manse, laittoi kärkikaksikon ahtaalle, mutta sen enempää ei Sola kyennyt tarjoamaan tällä kertaa. Kärkikaksikon nuorempi veli Arttu Suojanen oli tasaisempi ja paransi omaa suoritustaan toisena päivänä, mutta joutui silti taipumaan toiselle veljelle, hieman kokeneemmalle sellaiselle. Nimittäin Veli-Pekka Sundell, MG-Aces oli lopulta lähes ylivoimainen luokassaan. Peräti 17 pisteen voitto irtosi talvikauden avauskilpailusta!

 

E2-luokassa. Myös tässä luokassa porilaisia oli eniten, mutta menestys ei ollut aivan yhtä hyvää. Jouni Pihlasalo, MG-Aces, edusti parhaiten ollen neljäs. Vain muutama lyönti edellä parivaljakko Sören Martin, Botnia, ja Juha Suomela, TaRGS, taistelivat kärkisijoista. Viimeiset radat kaksikko oli pisteen sisällä ja kumpikaan ei antanut periksi vaan laittoivat täsmälleen samat radat lopussa sisään. Pisteen ero oli Suomelalle, eli Suomelalle toinen sija ja Martinille kolmas. Lauantain ylivoimaisin pelaaja oli Mansen oma Timo Vartiainen, joka lauantain turvin suorastaan lasketteli luokkavoittoon, varsinaista uhkaa ei sunnuntaina missään vaiheessa ollut nimittäin.

 

E1-luokassa löydämme myös yleiskilpailun top 3, joten yhdistämme nämä yhteen kertomukseen. Kisan hurjimmat startit nähtiin Manse-kaksikolta Jukka Reunavuori ja Aapo Siurola, jotka olivat kummatkin lauantain jälkeen huimassa alle 21 vauhdissa. Reunavuorella kasassa 101 ja Siurolalla 103. Kaukana perässä olivat mm. Kungälvs BGKn Aki Sillman ja Tantogårdens BGKn Kosti Salonen. Vaikka jälkimmäinen kaksikko olikin sunnuntain paras (Salonen 84, Sillman 85). Eivät he yltäneet tarpeeksi lähelle Manselaisia. Siurolan ja Reunavuoren kamppailu oli hurjaa. Kahdelle viimeiselle kierrokselle lähtiessä kaksikon ero oli vain piste. Siurolan hieman heikko hetki 3-1-3 toisiksi viimeisellä kierroksella antoi vuoren varmalle Reunavuorelle tarvittavan edun, joka riitti loppuun asti. Voittoon siis loistavalla pelillä Reunavuori. Toiseksi lähes yhtä loistavan esityksen tehnyt Siurola. Kolmanneksi Sillman, neljänneksi Salonen. Hieman kauempaa sijalta viisi löydämme Jussi Heinon, joka ainoana pelaajana löi täydellisen 18-kierroksen, mutta tässä kovatasoisessa kisassa se ei tuonut häntä sen lähemmäksi korkeampia sijoja.

Tulokset

Seuraavaksi kisakaravaani menee Poriin, hieman uudistetuille Kirjurinluodun radoille ja talviliigan avaukseen!