Kilpailutoiminta

MRS

Valtaosa liiton kilpailuista tilastoidaan sähköisesti reaaliajassa. Tuloksia pääset seuraamaan osoitteesta www.mrs.fi.

Ratagolfissa kilpaillaan kolmella eri alustalla. Kilpailualustat ovat huopa, eterniitti ja betoni. Ratagolfin Euroopan ja maailman mestaruuskilpailuissa pelataan yleensä kahdella alustalla. Toinen alusta on aina eterniitti.

Junioreille, yleiselle sarjalle ja oldtimerseille on omat Euroopan ja maailman mestaruuskilpailunsa.

Jos haluaa osallistua Suomen Ratagolfliiton viralliseen kilpailuun, pitää kuulua johonkin Ratagolfliiton jäsenseuraan ja lunastaa kilpailulisenssi.

Suomen Ratagolfliitto ja sen jäsenet ovat sitoutuneet kulloinkin voimassaolevaan Suomen Antidopingtoimikunnan ja sitä kautta KOK:n ja WMF:n dopingsäännöstöön. Ratagolfkilpailuissa saatetaan suorittaa dopingtestausta ja/tai alkoholikontrollia.


Hallinnoitko minigolfkenttää? Lisää kenttäsi aktiivisuutta järjestämällä kilpailut! Ratagolfliiton virallisia kilpailuja voidaan järjestää vain tarkastetuilla radoilla, mutta myös epävirallisilla (/yleisöpelaajille suunnatuilla) kilpailuilla on tärkeä asema lajin kehityksen kannalta.

Ota yhteyttä liiton hallitukseen, niin kerromme lisää ratasäännöstöstä, ja pyrimme auttamaan eri tasoisten kilpailujen järjestämisessä.


Kilpailut ovat avoimia tapahtumia ja etenkin kesäkauden SM-kilpailuihin olet erittäin tervetullut seuraamaan pelin kulkua ja tutustumaan toimintaan! Järjestettävistä kilpailuista ilmoitetaan ”ajankohtaista” -palstalla ja kilpailukalenterissa.