Tiedote koskien yleisen sarjan päävalmentajaa sekä World Adventure Golf Mastersin järjestelyjä

4.5.2017

Aki Sillman tulee toimimaan päävalmentajan korvikkeena sekä yleisen sarjan MM-kilpailuissa että WAGM-kilpailussa. Molemmat kilpailut järjestetään tänä vuonna Kroatiassa. World Adventure Golf Mastersiin (WAGM) valitaan lähtijöitä noin joukkueellinen (4 hengen sekajoukkue). 

Mikäli olet kiinnostunut pelaamaan jommassa kummassa kilpailussa, tai jopa molemmissa, ota yhteyttä Sillmaniin sähköpostilla, aki.sillman@gmail.com. Jos olet jo ilmoittanut haluukkuutesi osallistua, ei tarvetta uudelleen ilmoittamiseen ole, ellei kantasi ole muuttunut! Näin tiedetään, keiden pelaamista seurataan MM-kilpailut ja WAGM mielessä. Jälkimmäisen, WAGMin, lopulliset valinnat suoritetaan hieman yleistä sarjaa aikaisemmalla aikataululla, sillä tiedot pelaajista on laitetattava eteenpäin 30.6.

Silmanin viesti maajoukkueeseen pyrkiville:

"Tervehdys arvon kanssapelaajat. Nyt kun virallista päävalmentajaa ei oikeastaan ole ja hoidan hommaa pelaaja-valmentaja tyyppisesti, toivoisin muutamaa asiaa. Valitun joukkueen lähtiessä matkaan olisi hyvin toivottavaa, että sen pienen hetken, noin 12 päivää, jotka olemme yhdessä reissussa, olisimme todella reissussa yhtenäisenä joukkueena. En usko kenelläkään olevan ongelmia kohdella kaikkia tasavertaisesti niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Niin pelaajat koutseja kuin koutsit pelaajia. Ylimääräinen dramatiikka aiheuttaa mielipahaa kaikille, syö aikaa tärkeiden ja oleellisten asioiden selvittämisestä sekä kiristää tunnelmaa. Meidän kaltaisella pienemmällä minigolf-maalla ei olisi tähän hirveästi varaa. Jos kuitenkin tunsit piston sydämessäsi tätä lukiessa ja totesit ettei 12 päivää ilman kärhämiä onnistu, mutta haluaisit silti pelata MM:it - ota yhteys minuun ja mietitään asiaa yhdessä!

-Aki"